Karl Lagerfeld era gay și nu și-a ascuns orientarea sexuală. Ce relații a avut

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/02/2019, 20:03
Karl Lagerfeld era gay și nu și-a ascuns orientarea sexuală. Ce relații a avut GALERIE FOTO
Karl Lagerfeld era gay, lucru pe care nu l-a ascuns niciodată

Karl Lagerfeld era gay, însă niciodată nu și-a ascuns orientarea sexuală. Directorul de creație al caselor de modă Fendi și Chanel a lăsat în urmă numeroase premii CFDA, dar și oameni care l-au iubit. Fragil la trup, dar suprinzător cu fiecare mișcare, Lagerfeld a impresionat tot timpul cu felul lui de a se manifesta ori cu deciziile sale.

Creatorul de modă a uluit în momentul în care a declarat că plănuiește să se însoare cu pisica sa Choupette. Cu toate acestea, în anii 70 se rezuma la ceva uman, căci la acea vreme a avut o relație cu Jacques de Bascher de Beaumarchais, care l-a părăsit ulterior pentru un alt nume important din lumea modei, creatorul Yves Saint Laurent.

Karl Lagerfeld era gay și nu și-a ascuns niciodată orientarea sexuală

O altă variantă a poveștii spune că cei doi erau bine împreună, până când Bascher a murit din cauza unei boli crunte, iar cel despre care se spunea că l-a înșelat pe Karl cu rivalul său, i-a adus numai nenoroc. Mai mult, chiar moartea lui l-ar fi făcut să se îngrașe și să se implice în mai multe relații cu tineri.

Karl Lagerfeld era gay și nu și-a ascuns orientarea sexuală. Ce relații a avut
Lagerfeld și Bascher au avut o relație care a durat două decenii

De altfel, părinții săi au observat modificări în comportamentul lui, modificări care arătau orientarea sa sexuală încă de mic. Primul lucru pe care germanul și l-a cumpărat din banii săi a fost o pereche de ochelari, lucru care punea câteva semne de întrebare.

Karl Lagerfeld era gay și nu și-a ascuns orientarea sexuală. Ce relații a avut
Germanul considera că era predestinat unul destin fabulos

De asemenea, designerul purta de mic gulere înalte și își construi vestimentații neobișnuite la acea vreme. Acesta se ghida după stilul tatălui său, care era tot timpul chic „față de ceilalți părinți nestilați ai altor copii”.

Lagerfeld: ”Sunt o etichetă mergătoare”

După și-a conturat stilul vestimentar și a intrat în sfera modei, a devenit inconfundabil datorită cozii sale albe, a ochelarilor întunecați și a cămășilor albe cu guler înalt. Karl considera că „cineva care poartă pantaloni de jogging a pierdut controlul asupra sa”, astfel că niciodată lumea nu l-a putut vedea altfel decât îmbrăcat elegant. Mai mult, stilul său îi acorda o încredere fenomenală, făcându-l să se considere și să se prezinte în fața lumii drept „o echitetă mergătoare”.

Karl Lagerfeld era gay și nu și-a ascuns orientarea sexuală. Ce relații a avut
Creatorul de modă a uluit în momentul în care a declarat că plănuiește să se însoare cu pisica sa

Interesant este că de la naștere Karl a creat controverse, data exactă a venirii lui pe lume fiind una incertă. Potrivit site-ului său, s-a născut în 1938, dar, cu toate acestea, se pare că este cu cinci ani mai bătrân și s-a născut, de fapt, în septembrie 1933.

Cert este că s-a născut în Hamburg dintr-o mamă de naționalitate germană și un tată suedez. Pe perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, familia lui s-a mutat în orașul Bad Bremstedt. Tânărul Legerfeld, care nu a avut niciodată intenția de a rămâne în țara sa natală, dezvoltase între timp un gust pentru moda și simțea că este destinat pentru fapte mari, așa că, în 1952, s-a mutat la Paris.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×