Kanal D a făcut anunțul! Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea prezentată de Teo Trandafir

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/08/2019, 21:01
Kanal D a făcut anunțul! Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea prezentată de Teo Trandafir GALERIE FOTO
Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D

S-a aflat ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D! Vedeta de televiziune a făcut anunțul pe o rețea de socializare, unde i s-a adresat direct fanilor emisiunii sale. În presă au apărut zvonuri în trecut care spuneau că Teo Trandafir va părăsit televiziunea Kanal D.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Vedeta a făcut anunțul!

Cu toate că au existat discuții despre o posibilă plecare, Teo Trandafir și-a liniștit fanii, după ce a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care a spus exact cnd va reveni pe micile ecrane, în cadrul televiziunii cu patron din Turcia.

După o perioadă în care emisiunea moderată de Teo Trandafir a disprut din grila de programe de la Kanal D, lucrurile vor reintra în normalitate, odată cu terminarea perioadelor de vacanță. Așadar, îndrăgita vedetă de televiziune revine foarte curând.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D
Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D

Teo, la un pas să plece din Kanal D

„Doamnelor și domnilor, trebuie să va fac o mărturisire! O fi bună vacanță, nu zic ba, dar fără dumneavoastră parcă nu are nici sare, nici piper. Abia aștept să ne întoarcem pe 26 august, ca să râdem cum n-am mai ras… din 26, luna trecută”, este mesajul lui Teo pentru telespectatori.

În ceea ce privește ora de difuzare, emisiunea Teo Show este programată în grila Kanal D, de luni până vineri, de la ora 15.00, informează paginademedia.ro.

În trecut, Teo trandafir a fost la un pas să plece de la Kanal D, la un nou proiect al lui Adrian Sârbu, fostul șef de la Pro TV. Acesta a ajutat-o mult pe Teo, chiar când i-a fost mai rău. În perioada când a fost la un pas de moarte, din cauza unei pancreatite, Adrian Sârbu i-a pus la dispoziție un avion particular pentru a merge la tratament în Austria. Mai mult, acesta i-a plătit și spitalizarea, care probabil nu a fost de neglijat.

Așadar, Teo Trandafir i-a spus că pleacă de la Kanal D pentru a se alătura proiectului său. Turcii de la Kanal D, foarte buni negociatori, a făcut-o pe vedetă să se răzgândească și să rămână la Kanal D. Oferta financiară a fost chiar de nerefuzat, așa că Teo Trandafir s-a văzut nevoită să-l refuze la Adrian Sârbu, despre care spunea în trecut că i-a fost mentor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×