Kamara spune că fiul său a făcut progrese enorme. ”Leon stă singur în genunchi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/01/2020, 21:04
Kamara spune că fiul său a făcut progrese enorme. ”Leon stă singur în genunchi”
Kamara spune că fiul său a făcut progrese enorme. Sursa foto: protv.ro

Leon, fiul cântărețului Kamara face progrese aproape zilnic! Părinții săi sun că micuțul se simte mult mai bine, mai ales după cele cinc operații pe care le-a suportat anul trecut.

Kamara spune că fiul său a făcut progrese enorme

Kamara a vorbit într-o emisiune de televiziune despre sărbătorile petrecute alături de fiul său. ”A făcut o parte de Crăciun cu mine, iar apoi a mers la mama lui. Acum se află la bunici, unde este înconjurat de dragoste. 

A făcut progrese enorme. Poate sta singur în fund. mai mult, poate sta chiar și în genunchi pentru 10 secunde. După care, se uită în jurul său și vede că stă singur și îl apucă panică și se așază jos. 

Leon suferă de paralizie cerebrală

Este din ce în ce mai perspicace, vorbește din ce în ce mai bine și este foarte curios. Întrebă mereu ce este asta, ce este cealaltă? Progresează și sntem foarte mulțumiți de pașii pe care i-a făcut în ultima perioadă”, a declarat Kamara.

Artistul a vobit în trecut despre problemele de sănătate ale fiului său, care suferă de paralizie cerebrală. „Oana trebuia să nască prin cezariană.

Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul.

Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare”, a povestit Kamara în urmă ce ceva timp, pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×