Kamara, apel disperat. Are nevoie de bani pentru a-şi vedea fiul vindecat. „Facem tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/02/2020, 11:15
Kamara, apel disperat. Are nevoie de bani pentru a-şi vedea fiul vindecat. „Facem tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui”
Kamara cere ajutor pentru a-şi putea vindeca băiatul. Sursa foto: spynews.ro

Kamara luptă cu toate puterile să îşi vadă fiul vindecat. Leon s-a năcut cu tetrapareză spastică , afecţiune care nu îi permite să meargă şi să îşi mişte mâna stângă. Astfel, cântăreţul are nevoie de 100.000 de euro pentru a continua tratamentele fiului său în europa şi America.

Kamara, apel disperat pentru a-şi vindeca fiul care suferă de o boală gravă

Kamara luptă cu toate puterile să îl vindece pe fiul său de boala de care acesta suferă. Pentru asta cântăreţul a făcut un apel disperat pentru a strânge 100.000 de euro, bani necesari pentru a-şi trata fiul în clinici din europa şi SUA.

Leon, fiul cântăreţului, s-a născut cu tetrapareză spastică, o boală foarte gravă care nu îi permite micuţului să meargă şi să îşi mişte mâna stângă. Încă de la naşterea lui, Kamara a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l vedea vindecat.

Leon face progrese mari spre vindecare

A petrecut foarte mult timp prin spitale şi a cheltuit foarte mulţi bani. Acum, cântăreţul a ajuns la fundul sacului şi apelează la bunăvoinţa oamenilor pentru a strânge banii necesari pentru a-l trata în continuare pe Leon.

Încet, încet copilul a început să facă progrese, dar mai trebuie să facă câteva vizite la clinici dinn străinătate pentru a se vindeca. În ultimele trei luni copilul a făcut progrese mai, cum nu a făcut în trei ani.

Leon e un Campion. Un Învingător care a reușit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reușit în 3 ani. Tratamentele cu Celule Stem împreună cu Kinetoterapie și cu Ergoterapie au dat rezultate mari.

Acum urmează alți pași: Miofibrotomia la Barcelona, la Clinica Essentis și apoi Rizotomia Dorsală în Statele Unite, la Doctorul Park.

Vom face tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui cu Voia Bunului Dumnezeu.

A știi să fii om, înseamnă mai întâi de toate să te uiți în jurul tău și să faci atât bine cât poti. A face bine e o filozofie de viață.„, a scris Kamara, pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×