Categorie: Autor:

Doliu în presa din România! Jurnalistul Gruia Andronic a fost accidentat mortal de o maşină

Vocea de aur a oraşului Braşov a murit! Jurnalistul Gruia Andronic a murit la 39 de ani, după ce a fost lovit de o maşină. Se pare că ziaristul ar fi traversat printr-un loc nepermis. Tristul anunţ despre dispariţie omului de radio, care a decedat la doar 39 de ani, după ce a fost accidentat mortal, a fost făcut de colega lui Onelia Pescaru.

„Avea 15 ani când a venit prima oară la radio… A venit la “Deschideţi-vă sufletele”. Abia îmi luasem şi eu zborul în undă în acea vară magică de ‘93. Zicea că se pricepe la ale sufletului. Şi că a suferit mult. Că toate fetele din liceu îi caută sfatul. De fapt îi căutau prezenta. Aşa îl am în minte pe Gruia. Adolescent rebel şi foarte talentat. Harnic şi perfecţionist până la manie. Îndrăgostit de Michael Jackson până la ultimul atom, Gruia îşi găsea în vara aceea o altă mare dragoste: Radio Braşov. I-a fost voce. Şi director de programe. A crescut la radio şi a fost mereu impecabil pe post. Maturizat prematur de suferinţa accidentului de la 7 ani în care îşi pierduse ochiul, Gruia a fost şi camaradul de nădejde şi şeful “ de gaşcă”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Jurnalistul mort în accidentul rutier împlinea în decembrie 40 de ani

Ne revedeam an de an la întâlnirea pinguinilor Radio Braşov. Şi vorbeam şi speram că undeva, cândva, vom mai colabora. A fost printre primii care m-au sunat când mi-au incendiat maşina. Avusese şi el probleme cu astfel de ipochimene şi mi-a spus ”eu îţi doresc mult noroc, că ai nevoie, de la poliţie mici şanse, dar nu te fac pe tine nişte interlopi..” Exact la două săptămâni o veste stranie fulgeră în noapte şi ne aminteşte cât de fragili suntem: a murit Gruia… În decembrie făcea 40 de ani. Doi copii minunaţi şi o splendidă soţie rămân să-i plângă trecerea meteorică prin lume. Rămas bun, voce de aur Radio Braşov! Ştii cum am zis la ultima întâlnire, în septembrie: Ce Radio Braşov a unit, nimeni să nu despartă!”, a transmis ea conform Newsbv.ro.

Jurnalistul era foarte cunoscut, fiind una dintre cele mai apreciate voci de la radio din Braşov. Avea doi copii, iar în luna decembrie urma să împlinească 40 de ani.