Juriul complet din Vocea României. În această vară a avut loc o schimbare de ultim moment!

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 16:02
Juriul complet din Vocea României. În această vară a avut loc o schimbare de  ultim moment!
Vocea României se întoarce de vineri, 6 septembrie. Sursa foto: protv.ro

Vineri, 6 septembrie, Pro TV dă startul noului sezon al show-ului Vocea României, producție cu care postul din Pache Protopopescu și-a propus să cucerească audiențele și în această toamnă. În plus, emisiunea le propune telespectatorilor o surpriză de proporții, în ceea ce privește componența juriului însărcinat cu identificarea celei mai bune voci a anului 2019.

Horia Brenciu se întoarce la Vocea României

Mai concret, după experiența X Factor, Horia Brenciu revine în postura de antrenor, înlocuind-o astfel pe Andra în sezonul cu numărul nouă al competiției difuzate de Pro TV vineri seara, cu începere de la orele 20:30. De altfel, înainte de începerea filmărilor, carismaticul artist și om de televiziune anunța cu mare bucurie că li se alătură lui Smiley, Tudor Chirilă, dar și Irinei Rimes în juriul Vocea României.

Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani”, dezvăluia Horia Brenciu, în urmă cu ceva timp, pe contul personal de Facebook.

Horia Brenciu, revenire spectaculoasă la Vocea României. Sursa foto: obiectiv.info
Horia Brenciu, revenire spectaculoasă la Vocea României. Sursa foto: obiectiv.info

Horia Brenciu și-a pus în gând să câștige Vocea României 2019

Nici nu s-a instalat bine în fotoliul de antrenor al show-ului, că Horia Brenciu și-a și pus în gând să câștige noul sezon Vocea României. Astfel, artistul le-a declarat război celorlalți colegi, despre care susține că nu vor avea nicio șansă împotriva sa.

De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor… ? Concurentii mei au câștigat de 2 ori Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă… ? Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV”, a mai spus Horia Brenciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×