Judecătorii aruncă în aer proiectul Băsescu-Udrea: ce se întâmplă cu Ioana Băsescu

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 13:49
Judecătorii aruncă în aer proiectul Băsescu-Udrea: ce se întâmplă cu Ioana Băsescu GALERIE FOTO

Lovitură imensă pentru familia lui Băsescu! Ioana Băsescu nu a reuşit nici după 4 ani de zile să radieze din cartea funciară sechestrul pus de Parchetul General pe moşia de la Nana. Cu toate că eforturile au fost mari, reuşita este departe în acest caz. Zona Nana a trezit interesul şi Elenei Udrea, fost ministru al Turismului.

Aceasta şi-a şi cumpărat pământ chiar lângă familia Băsescu, promiţând o afacere frumuşică. Din păcate, planul nu a mers, astfel că a rămas la stadiul de plan.  A depus cereri de revizuire, a deschis procese peste procese, iar judecătorii au decis de fiecare dată că aceste terenuri trebuie să rămână cu această măsură asiguratorie”, conform Antena 3.

Proiectul Băsescu-Udrea, aruncat în aer de judecători! Ce va face Ioana Băsescu?

Familia Băsescu a primit o lovitură destul de mare. Judecătorii tocmai au pulverizat, după 4 ani de chin al Ioanei Băsescu, proiectul Băsescu-Udrea. Zona Nana a fost de interes atât pentru Elena Udrea cât şi pentru Traian Băsescu, motiv pentru care au dorit să-şi facă o afacere acolo. Din păcate, fostul ministrul al Turismului a reuşit să cumpere pământ lângă familia fostului preşedinte de stat, dar afacerea frumoasă visată de cei doi a rămas la stadiul de plan. „Moșia lui Traian Băsescu de la Nana rămâne sub sechestru. Fiica cea mare a fostului șef al statului, Ioana Băsescu, se luptă în zadar să radieze din cărțile funciare sechestrul constituit de Parchetul General.  

Lovitură dură pentru proiectul Băsescu-Udrea
Lovitură dură pentru proiectul Băsescu-Udrea

Ioana Băsescu rămâne cu terenurile de la Nana sub sechestru, deși de trei ani și jumătate fiica fostului președinte nu face altceva decât să lupte pentru ridicarea acestor sechestre”, conform sursei citate.  Elena Udrea se bucură acum de libertate, după eliberarea din închisoarea din Costa Rica. „Abia am ajuns acasă, încercam să încropim masa de Crăciun. A durat mai mult decât am calculat ieșirea din arestul de aici. Suntem bine acum, ne pregătim pentru ziua de mâine. A fost o experiență foarte grea de data aceasta. Spun de data aceasta pentru că o compar cu cea din 2015, când am fost arestată preventiv în România. A fost mult mai greu decât atunci pentru că acum există un copil, există Eva, și despărțirea de ea a fost foarte greu de suportat”, a declarat Elena Udrea pe data de 25 dcembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×