Judecătoare din Mureș găsită cu gâtul tăiat! Femeia și-a amenințat soțul că se sinucide

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 21:48
Judecătoare din Mureș găsită cu gâtul tăiat! Femeia și-a amenințat soțul că se sinucide GALERIE FOTO
Judecătoarea și-a amenințat soțul că se sinucide. Sursa foto - facebook

O judecătoare de la Curtea de Apel Mureș  a fost găsită cu gâtul tăiat! Aceasta zăcea într-o baltă de sânge, chiar lângă mașina ei. Femeia și-ar fi anunțat soțul înainte că vrea să se sinucidă. De remarcat că judecătoarea, în vârstă de 38 de ani s-a transferat în urmă cu puțin timp de la Curtea de Apel Cluj la secția civilă CA Mureș. Femeia a fost transportată imediat la spital, dar este în moarte cerebrală.

Judecătoare din Mureș găsită cu gâtul tăiat!

Cu puțin timp înainte să fie descoperită, soțul acesteia a sunat disperat la Poliție. Bărbatul a anunțat că soția lui a plecat de acasă și că l-a amenințat că se va sinucide. Din păcate, femeia s-a ținut de promisiune și doar o minune o mai poate menţine în viață.  ”Polițiștii din Sovata au găsit-o lângă mașină, pe raza localității Sărățeni, având o plagă înjunghiată în zona gâtului. Lângă femeie a fost găsit un cuțit de bucătărie.

Polițiștii i-au acordat primul ajutor, după care a fost transportată la spital, fiind în stare foarte gravă”, a precizat Emanuela Farcaș, purtătorul de cuvânt IPJ Mureș. „La fața locului au ajuns inițial câțiva polițiști. Aceștia au alertat imediat echipajele medicale. O salvare a ajuns destul de repede, însă, manevrele de resuscitare au continuat minute bune fără prea mari îmbunătățiri.

Femeia și-a amenințat soțul că se sinucide

Din păcate, femeia a pierdut foarte mult sânge până în clipa în care a fost găsită. Polițiștii au încercat să o mențină în viață până la sosirea unităților medicale și au făcut tot ce au putut. Rămâne de văzut acum ce s-a întâmplat cu exactitate și ce a dus la gestul acesta. În urma primelor indicii pare o sinucidere, însă mai mulți polițiști vor cerceta toate detaliile.

Între timp, femeia a ajuns la cea mai apropiată unitate medicală, acolo unde i se oferă tratament specializat pentru asemenea răni”, au mai transmis cei de la IPJ Mureș

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×