Categorie: Autor:

Ea e considerată CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE DIN LUME! Cum arată la faţă! Galerie foto cu ea GOALĂ pe plajă!

Daphne Joy stie ca fizicul sau ii atrage pe barbati ca un magnet si se imbraca pe masura. Ii place sa isi puna rotunjumile in evidenta purtand haine cat mai mulate. Vedeta nu a dezamagit nici la cea mai recenta aparitie in public, iar pa   parazzii au fotografiat-o din toate unghiurile.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE INCENDIARE CU EA! COSTUM DE BAIE MINUSCUL! 

 

………………………………………..

Două super VEDETE s-au cuplat!! Ea este considerată cea mai FRUMOASĂ femeie din lume! Celebrul rapper, Jason Derulo e unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului. 

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU CEI DOI LA PLAJĂ

Îi merge foarte bine şi pe plan sentimental, presa de scandal scriind că s-a cuplat cu una dintre cele mai hot femei din lume, Daphne Joy, fosta iubită a lui 50 Cent. Această este de origine filipineză şi este una dintre cele mai căutate vedete pe reţelele de socializare.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzi pe o plajă de fiţe din Miami. Prezenţa lui Daphne Joy nu a putut trece neobservată pe plajă, toţi bărbaţii admirînd formele superbe ale iubitei lui Derulo.

Deşi relaţia lor nu a fost oficializată, presa mondenă scrie că cei doi s-au cuplat şi sînt un cuplu fericit.

Culmea este ca de curînd a apărut şi prima poză cu vedeta complet goală! Aceasta a fost postată din greşeală însă cele cîteva secunde în care a stat online au fost de ajuns pentru a fi răspîndită pe net, devenind virală! Vezi imaginea sus in galeria foto!

*

Taguri: vedete nud