Jorge a rupt tăcerea, după ce a fost eliminat din Ferma, de la Pro TV! Ce zice de Claudia Pavel

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/02/2019, 13:36
Jorge a rupt tăcerea, după ce a fost eliminat din Ferma, de la Pro TV! Ce zice de Claudia Pavel
Ce spune Jorge despre Ferma și conflictul cu Claudia Pavel

După ce a fost eliminat din Ferma, Jorge rupe tăcerea. Cântărețul a vorbit recent despre experiența prin care a trecut din postura de concurent al show-ului de pe Pro TV. Conflictul iscat între el și Claudia Pavel i-a lăsat cu gura căscată pe fani, artista jignindu-l în repetate rânduri. Ba mai mult, „Cream” și-a dorit cel mai mult dintre concurenți ca Jorge să plece din Fermă. I-a adresat cuvinte jignitoare greu de imaginat pentru lumea showbizului. „Ciupercă otrăvitoare”, „creatură de om”, „posedat”, „om bolnav” , sunt doar câteva dintre insultele de care a avut parte cântărețul.

Am intrat cu gândul să câștig, asta a fost scopul meu, am zis că eu stau până la final. Așa îmi făcusem planurile cu soția mea, să stau trei luni, să mă întorc la finalul show-ului, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și uită-mă acasă după doar trei săptămâni de emisiune. Nu cred că neapărat voiam să mă întorc acasă, eram pur și simplu obosit după trei săptămâni, având două dueluri de eliminare și două săptămâni de servitor. Am fost slujitor-șef acolo și probabil pe fond de oboseală și stres nu am mai putut la al doilea duel pentru eliminare. Cel mai dor mi-a fost de copii și de soția mea, mi-a fost dor de îmbrățișarile copiilor. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi sun soția și pentru că plănuisem totul înainte ca eu sa rămân trei luni, când am ieșit din Ferma am găsit-o pe soția mea în străinătate, era plecată în concediu, în Dominicană, cu fetele la plimbare.” ,a declarat Jorge, într-un interviu acordat recent pentru emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV.

Ce spune Jorge după eliminarea din Ferma!

Dacă aș da-o în judecată pe Claudia ar însemna să îmi irosesc energia pozitivă. Cred mai bine să las soarta să-și facă damblaua, să acționeze, prefer să fiu concentrat pe muzica mea, să mă concentrez la familia mea și la ce vrem noi să facem anul ăsta până la final. Nu a existat niciun conflict mai vechi. Dacă m-a jignit, nu spune lucruri despre mine, spune despre ea și eu cred că fiecare om ar trebui să își asume responsabilitatea și nu am niciun regret că am spus adevărul în fața oamenilor chiar dacă uneori adevărul doare. Eu ca prieten, că mă știam cu Claudia de ceva vreme, mie mi se pare că un prieten ar trebui să îți spună lucruri în față, nu pe la spate. Eu am fost la Claudia și i-am spus: Băi, vezi că tragi chiulul, tu nu muncești, faci doar sport dimineața și seara, cred că ar trebui să te implici mai mult și cred că asta a deranjat-o.” , a spus Jorge, referitor la conflictul cu Claudia Pavel.

Jorge face dezvăluiri după eliminarea din Ferma

Chestionat în privința celui pe care îl va susține pentru a câștiga competiția, Jorge a mărturisit că și-ar dori ca Ioana Filimon să iasă învingătoare: „Sincer, acum aș vrea să câștige Ioana. Mi se pare că ar fi foarte tare să câștige, e ambițioasă, e muncitoare, e sinceră, le zice direct, nu cred că a greșit cu ceva. Cred că Ioana merită 100%” ,a declarat cântărețul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×