Joe Fay, fiul chitaristului Tony Rombola, a murit la 34 de ani

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/10/2018, 14:29
Joe Fay, fiul chitaristului Tony Rombola, a murit la 34 de ani
Joe Fay, fiul chitaristului trupei Godsmack, a murit la doar 34 de ani

Joe Fay, fiul chitaristului Tony Rombola de la trupa Godsmack, a decedat subit la doar 34 de ani. Din păcate, anunțul a fost făcut public în seara de marți, 16 octombrie.

„Cu mare regret, şi în numele chitaristului nostru Tony şi a soţiei lui Sue, scriu acest mesaj pentru toţi fanii noştri din lume prin care îi informez că Tony şi familia lui au suferit o pierdere pe care niciun părinte nu ar trebui să o îndure”, a fost anunțul trupei din care făcea parte tatăl lui Joe Fay.

Joe Fay, fiul chitaristului trupei Gosmack, a decedat la 34 de ani

Joe Fay era de asemenea un artist îndrăgit în. Acesta a murit la doar 34 de ani, iar cauzele rămân încă necunoscute publicului, decesul fiind o enigmă deocamdată. Un comunicat susținut de trupa Godsmack a oferit mai multe detalii despre ceea ce va face trupa în continuare și au afirmat zvonurile decesului.

Pierderea uriașă a lui Joe Fay a condus la amânarea concertului acestora pe care urmau să-l susțină la București. În același comunicat, membrii trupei l-au  „conturat” pe fiul lui Tony Rombola drept un ”tip” bun, dar și foarte modest. Prin intermediul acesta, fanii trupei au primit vestea că Godsmack își va onora toate cântările din anul 2019.

Decesul lui Joe Fay: ”Îi vom simţi lipsa”

Comunicatul prin care membrii trupei au făcut anunțul, dar au și clarificat anumite detalii despre cum vor evolua contractele deja primite, rastălmăcite de acest eveniment tragic, a mai transmis și că: ”Joe Fay, fiul lui Tony şi al lui Sue, a murit săptămâna trecută, în mod neaşteptat, la vârsta de 34 de ani. Era unul dintre cei mai buni şi modeşti tipi pe care i-am cunoscut. Cel mai important, era un fan, la fel ca voi toţi.

Literalmente, a trăit succesul Godsmack prin tatăl lui. Era mereu atât de încântat şi de mândru să fie alături de noi şi îi vom simţi lipsa. Apreciem răbdarea, rugile şi susţinerea voastră în această perioadă grea. Promit că vom reveni mai puternici la începutul lui 2019 şi că ne vom onora toate angajamentele privind datele turneului european şi mondial”, potrivit News.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×