Jennifer Lopez a fost dată în judecată în Egipt după ce a apărut așa pe scenă. Galerie FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
22/08/2019, 18:07
Jennifer Lopez a fost dată în judecată în Egipt după ce a apărut așa pe scenă. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Jennifer Lopez, dată în judecată în Egipt, după ce a urcat pe scenă aproape dezbrăcată

Jennifer Lopez a cimis-o din nou. Îndrăgita artistă a fost dată în judecată după un concert desfășurat recent în Egipt, pe motiv că a încălcat barierele morale, dar și tradițiile impuse de acest stat, după ce a urcat pe scenă „aproape dezbrăcată”.

Jennifer Lopez, dată în judecată după concertul din Egipt

Cel care i-a intentat proces frumoasei cântărețe care se bucură de o popularitate uriașă la nivelul întregii lumi, inclusiv datorită aparițiilor sale incendiare, este Samir Sabri, un avocat care s-a remarcat prin chemarea în fața instanței a mai multor personalități egiptene.

În motivarea demersului său, acesta subliniază că Jennifer Lopez a cântat „purtând un costum transparent şi dezbrăcată”. Chiar dacă nu a fost prezent la concert, Sabri a urmărit mai multe imagini din show pe reţelele de socializare şi s-a declarat revoltat de această situație. Mai mut decât atât,  în plângerea formulată împotriva cântăreţei şi a celor care au organizat concertul, avocatul  cere ca Lopez să primească interdicţie de a reveni în Egipt.

  Ținutele incendiare purtate de Jennifer Lopez au fost create chiar de arabi

Interesant este faptul că multe dinte ținutele purtate de Jennifer Lopez în timpul  show-urilor sale și criticate vehement de avocat, au fost create chiar  de designeri arabi. Printre cei care au realizat costumele frumoasei artiste se află egipteanul Nagwa Zahran, dar și libanezii Zuhair Murad, Andrea Wazen şi Nicolas Jebran.

La concertul desfășurat în oraşul El Alamein, una dintre destinațiile de vacanță frecventate de egipteni, au participat aproximativ 2.000 de persoane, printre care actriţa Mona Zaki, actorii Hussein Fahmy şi Ahmed Helmy, dar și reprezentanţi ai Guvernului. Show-ul a făcut parte din turneul „Its my Party’, prin care Jennifer Lopez marchează împlinirea a 50 de ani de viață și 20 de ani de carieră încununată cu succes la nivel mondial.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×