Jean Paler, grav bolnav: ”Doctorul mi-a zis că mor”. Îndrăgitul actor așteaptă acum o operație crucială

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
23/03/2019, 15:14
Jean Paler, grav bolnav: ”Doctorul mi-a zis că mor”. Îndrăgitul actor așteaptă acum o operație crucială GALERIE FOTO
Jean Paler este grav bolnav!

Jean Paler este grav bolnav! Viața actorului depinde acum de un aparat care întârzie să vină și care are rolul să îi ajute inima să bată regulat. Defibrilatorul a fost deja comandat, dar încă nu a sosit, iar actorul nu mai are răbdare, deoarece de-abia așteaptă să se întoarcă pe scenă.

Jean Paler este grav bolnav, iar viața sa depinde de un aparat care întârzie să vină

Vrea să-i bucure pe spectatori, dar a recunoscut că are nevoie și de bani, atât de necesari pentru tratamentele de care are nevoie. Inima actorului este una mare, dupăcum știm cu toții, dar este bolnavă. În prezent, inima lui Jean Paler mai funcționează doar la 30% din capacitate.

Jean Paler a văzut moartea cu ochii în anul 2012, atunci când a suferit un preinfarct și s-a ales cu trei stenturi la inimă, fiind forțat să se pensioneze pe caz de boală. Acum are 56 de ani și se teme să nu vină prea sfârșit aparatul care îi poate prelungi viața.

Jean Paler bolnav
Jean Paler este bolnav. Actorul sufera de o boala de inima

Defibrilatorul urmează să regleze bătăile inimii actrului Jeam Paler

Actorul a fost nevoit să ia din nou o pauză de la spectacole, după ce medicii de la Spitalul Fundeni l-au sfătuit să se interneze, având diagnosticul fibrilație continuă, pentru care trebuie să-și monteze un defibrilator. Actorul are probleme cu banii, dar, spre norocul său, aparatul respectiv este decontat de Casa de Asigurări de Sănătate.

„Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorul Chioncel mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu știu când va fi adus, este decontat de Casa de Asigurări. Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente. Sper să fiu pe 30 martie la Sala Palatului, la spectacolul lui Vasile Muraru”, a declarat Jean Paler pentru Click!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×