Jane Park câştiga la loto în urmă cu 6 ani şi oferea bani celui care voia să iasă cu ea. A renunţat ulterior la idee

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/10/2019, 16:29
Jane Park câştiga la loto în urmă cu 6 ani şi oferea bani celui care voia să iasă cu ea. A renunţat ulterior la idee
Jane Park este însărcinată. Sursa foto: Daily Mail

Jane Park, tânăra de 23 de ani care a ajuns în atenția publică după ce a câștigat un milion de lire la loterie, este în culmea fericirii. Frumoasa blondină este însărcinată, iar vestea a bucurat-o atât de tare, încât a renunțat definitiv la ideea cel puțin ciudată din ultimii șase ani. Originară din Edinburgh, Marea Britanie, aceasta avea să-i ofere 60.000 de lire pe an celui care accepta să iasă cu ea.

Jane Park va deveni mămică, iar vestea a bucurat-o mai tare ca premiul la Loto

Într-un interviu acordat recent, viitoarea mămică a declarat că așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va putea strânge bebelușul la piept, mărturisind că s-a simțit cea mai fericită femeie din lume când a observat că testul de sarcină este pozitiv. Nici măcar câștigul la loto nu se poate compara cu aceste clipe deosebite, crede tânăra.

Oamenii spun că dacă iei premiul cel mare la loterie este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla în viață, însă sarcina este ceva ce nu poți cumpăra cu bani. Este pentru prima dată când simt că va fi cineva în viața mea care mă va iubi cu adevărat”, s-a destăinuit Jane, precizând, totodată că nu se află într-o relație cu Barry, tatăl viitorului său copil. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare și păreau foarte fericiți, însă povestea lor de dragoste  avea să se încheie brusc, după cum a dezvăluit frumoasa britanică, fără a oferi mai multe detalii pe marginea acestui subiect.

A câștigat un milion de lire la doar 17 ani

Pe când avea doar 17 ani, Jane Park a reușit să câștige un milion de lire la Loto 6/49, devenind astfel celebră pe rețelele de socializare, unde are parte de milioane de urmăritori. Cu toate acestea, tânăra susține că acest premiu i-a ruinat viața, pentru că nu a mai avut noroc în dragoste.

Din dorința de a-și găsi un iubit, a fost chiar dispusă să ofere 60.000 de lire pe an celui care acceptă să se întâlnească cu ea. Anunțul a fost ulterior postat pe un site de profil, unde tinerii interesați se puteau înscrie pentru a participa la „interviul” organizat cu mare seriozitate de blondină.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×