Jandarmerița bătută în Piața Victoriei a avut halucinații! Mărturii cutremurătoare!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/08/2018, 13:46
Jandarmerița bătută în Piața Victoriei a avut halucinații! Mărturii cutremurătoare!
Jandarmerita batuta a avut halucinatii la spital!

Jandarmerița bătută de protestatari în Piața Victoriei a avut halucinații! Totul s-a petrecut imediat după ce Ștefania a ajuns la spital. Părea că a fost stabilizată, însă tânăra se pare că a avut halucinații. Retrăia momentul când a fost snopită în bătaie de protestatarii furioși.

Protestele antiguvernamentale de pe 10 august, din Piața Victoriei au dus la adevărate lupte libere. Sute de manifestanți au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au fost victime și printre forțele de ordine. Jandarmeria a susţinut că membri ai galeriilor de fotbal au instigat la violenţe, apărând astfel regretabilele incidente. Cele mai crunte momente au fost reprezentate de bătaia teribilă pe care au încasat-o doi jandarmi. Ştefania, femeia jandarm călcată pur şi simplu în picioare de mulţime le striga celor care o loveau: „Mă omorâți! Mă omorâți!”. Cei doi jandarmi au fost scoşi din mâna agresorilor de alţi protestatari care i-au condus spre colegii lor.

Citește și Bărbatul îmbrăcat în alb a vorbit despre gazul folosit de jandarmi în Piața Victoriei! Filmare cu bărbatul în alb în timp ce agresează un jurnalist!

Citește și Protestatarul cu piciorul găurit, infectat cu bacterie clostridium!

Jandarmerița bătută de protestatari a avut halucinații la Spitalul Floreasca

Doi dintre cei care au creat haos la protestul de vineri din Piaţa Victoriei sunt suporteri ai Stelei, echipa de Liga a patra condusă de Marius Lăcătuş. Anunţul oficial a fost făcut de FCSB, care a ţinut astfel să se delimiteze de manifestările huliganice.

La aproape două săptămâni distanță, apar noi detalii despre ceea ce a pățit Ștefania. Deși rănile au fost superficiale, ea a fost ținută sub observație o noapte, la spital, unde a retrăit momentele crunte din Piață.

„Doctorii au hotărât să o mai țină 24 de ore sub observație și să îi facă o tomografie. Avea halucinații, se comporta ciudat, spunea că retrăiește momentele în care o băteau protestatarii nervoși”, au povestit surse apropiate Spitalului Floreasca pentru wowbiz.ro. Tribunalul Bucureşti ar fi emis ordonanţe de reţinere pe numele celor doi fani ai Stelei, fiind acuzați de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Protestatar mort la o săptămână după ce a fost gazat în Piața Victoriei

De cealaltă parte a baricadelor, un protestatar se pare că a murit la doar o săptămâna după ce a participat la proteste, unde a fost gazat de jandarmi. Martorii spun că acesta a avut probleme grave imediat după ce jandarmii au folosit gazul lacrimogen în piață!

Un bărbat de 62 de ani din Turnu Măgurele, județul Teleorman, a murit la o săptămână după ce a participat la protestul din Piața Victoriei. Un prieten apropiat al potestatarului mort susţine că după ce manifestanţii au fost atacaţi cu gaze lacrimogene, Ilie Gâzea ar fi vomitat sânge. Poliţia din Teleorman a înregistrat un dosar de moarte suspectă în acest caz.

Poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de reprezentanţii spitalului din Alexandria cu privire la decesul unui bărbat în vârstă de 62 de ani, care s-a simţit rău în urma protestului din 10 august din Capitală, şi au deschis un dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentanţii spitalului din Alexandria cu privire la decesul unui bărbat în vârstă de 62 de ani. Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cauza decesului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×