iUmor Live VIdeo pe Antena 1 – Ediția de vineri, 15 noiembrie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/11/2019, 19:00
iUmor Live VIdeo pe Antena 1 – Ediția de vineri, 15 noiembrie
iUmor revine cu o nouă ediție de senzație. Sursa foto: b1.ro

Vineri, 15 noiembrie, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează o nouă ediție incendiară a emisiunii iUmor, cu care postul trustului Intact continuă să înregistreze audiențe de-a dreptul spectaculoase. Ajunsă la sezonul cu numărul șapte, producția continuă să-și surprindă telespectatorii cu noi momente savuroase, susținute atât de concurenți, cât și de invitații speciali ai fiecărei seri.

Delia, impresionată de un concurent din Tel Aviv

De această dată, pe scena îndrăgitului show de comedie își va face apariția Guy First, concurent  venit tocmai din Tel Aviv, Israel, pentru a-i încânta pe cei trei jurați cu o serie de sunete nemaiauzite până acum. Acesta a pregătit un număr de muzică veche, adăugând și un sunet total nou, obținut doar cu ajutorul palmelor.

Cred că ai studiat mult pentru a reuși asta, pentru mine a fost perfect, ceva nou! Dacă te-ai muta în România și ai face astfel de concerte, ai avea concurență pentru că sunt mulți care sună…așa! Mai avem astfel de numere surprinzătoare? Mie îmi plac cel mai mult, acesta e genul meu de număr!”, îi va spune Delia, impresionată de ceea ce poate face tânărul artist. Momentul nu a fost, însă, pe placul lui Cheloo, cel mai exigent dintre jurații emisiunii: „Este emoționant că poți să scoți din palme niște sunete ritmic, pe note, înseamnă mult exercițiu, multă muncă în această direcție. Dar hai să nu uităm că oamenii pe Pământ sunt predestinați să facă lucruri mult mai interesante”.

Cheloo, față în față cu Shelu, coșmarul său din sezonul trecut

Ediția din această seară bifează și revenirea coșmarului lui Cheloo, considerat cel mai dur membru al juriului iUmor. Este vorba despre Shelu, care, după succesul din sezonul trecut, se întoarce pe scena show-ului pentru a-l cuceri pe rapperul de la Paraziții.

Aici e Shelu, vorbește la persoana a treia, câteodată, la fel ca marii poeți. Bea cafele ca Balzac, 28 de ani pe 28 decembrie. Sunt inginer proiectant, dar visul se îndreaptă către artă, către schimbarea mentalității colective a omului”, s-a prezentat concurentul, înaintea de a-și pune în scenă numărul. Dacă sunteți curioși ce a ieșit, trebuie să urmăriți ediția de vineri seară, cu începere de la orele 20:00.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×