iUmor Live Stream Online pe Antena 1. Vezi gratuit premiera sezonului 6

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 19:46
iUmor Live Stream Online pe Antena 1. Vezi gratuit premiera sezonului 6 GALERIE FOTO
iUmor are premiera sezonului 6 în seara aceasta! Urmărește LIVE prima ediție

iUmor are premiera sezonului 6 în această seară, 23 februarie. Cele mai amuzante momente pot fi vizionate pe Antena 1, de la orele 20:00. Delia, Chelooo și Mihai Bendeac vor duce cele mai frumoase  momente dincolo de prima etapă, unde jurizează calitatea și profesionalismul acestora. Gazdele noi ale emisiunii iUmor sunt Dan Badea și Șerban Copoț. Va fi oare comediantul critic la momentele de stand-up sau le va fi alături concurenților care nu vor reuși să scoată râsetele publicului la iveală? Iată ce acte artistice te vor încânta în prima ediție!  ‘E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți.

Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi! Încerc să nu am prejudecăți și nu judec pe nimeni, doar vreau să înțeleg motivația fiecăruia de a urca pe scenă. Sigur, la o astfel de emisiune te aștepți să întâlnești oameni dezinvolți, dar Șerban mi-a spus că s-ar putea să existe și concurenți cu care nu o să am ce să vorbesc și, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puțin blocat’, a povetit Dan Badea despre noul rol de gazdă.

iUmor LIVE Stream Online pe Antena 1. Premiera sezonului 6 este azi!

Astăzi, sâmbătă, 23 februarie, are loc prima ediție a sezonului 6 care își face loc alături de cele mai spectaculoase și unice acte artistice. Nici nu și-a făcut bine intrarea noul sezon că o declarație uimitoare a apărut despre Mihai Bendeac. „Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic…”, a spus Delia, în timp ce Șerban Copoț și Dan Badea se uimeau de evenimentul anunțat. „Ce vreți, să fac eforturi să vă conving? Felicitați-mă și gata! Nu are nicio relevanță pentru mine dacă voi mă credeți sau nu”, a replicat Mihai Bendeac.

iUmor sezon 6 LIVE Stream Online
iUmor sezon 6 LIVE Stream Online

Altă surpriză de proporții din partea producătorilor show-ului este că la fiecare ediție vor fi luați la roast una din vedetele autohtone. Prima estenimeni alta decât Andreea Marin.

LIVE | A început sezonul 6 iUmor! Ești pregătit să râzi cu lacrimi? :DSuntem pe #Antena1 și #AntenaPlay >> https://goo.gl/BMvjnc

Gepostet von iUmor am Samstag, 23. Februar 2019

„E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum, dar alţii?! Avem nevoie uneori să ieşim din pielea noastră şi să intrăm în altă piele… Îmi place să râd cu poftă, să mă simt bine alături de oameni dispuşi să ia viaţa peste picior. Să ne distrăm, pentru că viaţa e scurtă şi vrem să ne şi simţim bine. Mereu am emoţii când intru pe scenă şi poate pare curios, pentru că pentru mine sunt mai bine de 25 de ani de experienţă, dar eu cred că atunci când nu mai ai emoţie în meseria asta, nu o mai faci bine, nu mai reuşeşti să transmiţi şi să ajungi la inimile oamenilor“, a mărturisit Zâna Surprizelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×