iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de vineri, 20 septembrie

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/09/2019, 19:00
iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de vineri, 20 septembrie GALERIE FOTO
iUmor continuă să facă publicul să râdă cu gura până la urechi. Sursa foto: observator.tv

Emisiunea „iUmor” continuă în seara aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1. Cheloo, Mihai Bendeac și Delia vor râde pe săturate, se vor amuza și se vor da în leagăn. Unul dintre momentele din seara aceasta va fi numărul de stand up comedy al prezentatorului Dan Badea. 

iUmor Live Stream Online în seara aceasta. Voie bună și distracție de la ora 20.00 pe Antena 1

iUmor a ajuns la sezonul cu numărul 7, iar în ediția din seara aceasta telespectatorii vor avea parte de numere de amuzament, dans și forță. Strong Man Tulga este un bărbat venit tocmai din Mongolia care îi va impresiona pe cei trei jurați prin puterea brațelor sale. Cheloo și Mihai Bendeac se vor da în leagăn cu ajutorul unui buștean și vor fi ținuți numai de mongol. VEZI FOTO 

Numărul lui Tulga a stârnit amuzamentul publicului, dar și frica juraților. „Nu credeam că o să am șansa în viața asta să mă dau în leagăn, cărat în spate de un mongol. Aveam o singură grijă cât eram în leagăn: că Bendeac se va speria și va sări peste monitoare. Și mă gândeam cum va trebui să îl reduc la tăcere pe Mihai, dacă aș fi supraviețuit!”, a spus Cheloo, potrivit a1.ro.

iUmor va fi difuzată pe Antena 1 de la ora 20:00
Momentul în care Mihai Bendeac se dă în leagănul ținut de mongol. Sursa foto: a1.ro

Prezentatorul Dan Badea, număr de comedie special pe scena iUmor

Dan Badea este un nume foarte cunoscut pe scena stand-up-ului din România. Comediantul va renunța pentru scurt timp la rolul de prezentator din emisiunea iUmor și va face ceea ce știe cel mai bine. Prezentatorul îi va încânta vineri seara, pe 20 septembrie, pe jurați, dar și pe telespectatori cu un număr special de umor.

În ediția din seara aceasta actorul Mihai Bendeac va recunoaște că are o slăbiciune pentru glumele pe care le spune colegul său de platou, Dan Badea. Juratul iUmor spune că se bucură de glumele lui Badea la intensitate maximă.

„O să zică lumea că iau jumătate din banii pe care îi câștigă Badea din spectacolele lui, dar eu am o sensibilitate când vine vorba de momentele lui. Este absolut amuzant!”, a spus Mihai Bendeac.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×