Iuliana Luciu revine în televiziune! Va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/04/2019, 15:38
Iuliana Luciu revine în televiziune! Va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars GALERIE FOTO
Iuliana Luciu revine în televiziune!

Iuliana Luciu s-a lansat în showbiz la vârsta de 15 ani, ca solistă în trupa KySS, iar de atunci soarta a dus-o pe diferite meleaguri, printre care și televiziunea. Sora Nicoletei Luciu a fost, acum ceva vreme, membră a echipei ”Acces Direct”, emisiune în cadrul căreia a fost asistentă TV.

Iuliana Luciu revine în televiziune

De această dată, oamenii o pot vedea pe Iuliana Luciu la Antena Stars. Vedeta a semnat deja cu postul TV și va fi gazda emisiunii ”Ghicește vedeta”, alături de Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru. Modelul este încântat de noul proiect, susținând că show-ul are un concept plăcut publicului.

„Suntem colegi într-un nou proiect care va începe duminica aceasta pe Antena Stars. Este o emisiune unde te distrezi foarte tare, chiar dacă priveşti emisiunea din fotoliu. Oamenii de acasă îşi pot da cu părerea”, a declarat Iuliana Luciu, potrivit viva.ro.

Iuliana Luciu revine în televiziune! Va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars
Vedeta a semnat deja cu postul TV și va fi gazda emisiunii ”Ghicește vedeta”, alături de Andrei Ștefănescu

”Ghicește vârsta”, noua emisiune de la Antena Stars

De asemenea, și Andrei Ștefănescu este entuziasmat pentru noul său rol. „O nouă emisiune frumoasă, veselă. (…) Emisiunii îi spune „Ghiceşte vedeta”. În spatele unui paravan este o vedetă costumată. Concurenţşii trebuie să ghicească cine este după indicii pe care le câştigă”, a spus Andrei Ștefănescu.

Recent, Iuliana a participat la reality-show-ul Asia Express împreună cu Margherita de la Clejani. Acolo, modelul a pătimit multe și chiar a rămas cu ceva probleme de sănătate după. „Cu autostopul a fost tragic, pentru că nu am avut noroc. Ne ignora toată lumea. Noi ne așteptam ca fiind două fete tinere, drăguțe și vesele să ne ducă oricine…oriunde aveam nevoie. Dar nu a fost deloc așa. Erau foarte mulți oameni care doar se uitau la noi și nu ne băgau în seam”, au declarat cele două.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×