Iuliana Luciu, dezamăgită după Asia Express! Ce a nemulțumit-o pe sora Nicoletei Luciu

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 10:26
Iuliana Luciu, dezamăgită după Asia Express! Ce a nemulțumit-o pe sora Nicoletei Luciu GALERIE FOTO
Iuliana Luciu a fost dezamăgită după experiența Asia Espress

Iuliana Luciu a povestit despre experiența pe care a trăit-o la Asia Express, emisiune difuzată pe Antena 1. Vedeta a vorbit despre nemulțumirile sale legate de aventură și despre problemele pe care le-a întâmpinat în cadrul acesteia.

„Îmi doream foarte tare acest proiect. Am avut o reacție alergică de la unul dintre vaccinurile pe care le-am făcut, m-am umplut de coșuri pe toată fața. Fiind o țară atât de murdară, nu găseam apă, nimic…”, a declarat sora Nicoletei Luciu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Iuliana Luciu a fost dezamăgită după Asia Express

În spirit de glumă, fosta asistentă de la Acces Direct, a declarat că a plecat din concurs și cu probleme de sănătate și fără un partener, bărbații de pe acele plaiuri nefiind atractivi pentru vedetă. „Așa bărbați urâți nu am văzut niciodată. Am zis că îmi găsesc și eu jumătatea, dar n-am găsit nici un bărbat frumos. Erau reticenți când vedeau două fete singure, rata violului era foarte crescută, așa ne-au spus localnicii”, a adăugat concurenta.

Iuliana Luciu, dezamăgită după Asia Express! Ce a nemulțumit-o pe sora Nicoletei Luciu
Vedeta a vorbit despre nemulțumirile sale legate de aventură și despre problemele pe care le-a întâmpinat în cadrul acesteia

Iuliana Luciu a pornit în lupta din Sri Lanka, în cursa pe Drumul Elefantului, alături de Margherita de la Clejani. Sigur că cele două au plecat pregătite, pe cât posibil, pentru a înfrunta foamea, frigul, mizeria și timpul, căci totul este în contratimp.

Iuliana Luciu, dezamăgită după Asia Express! Ce a nemulțumit-o pe sora Nicoletei Luciu
Iuliana Luciu o are drept coechipieră pe Margherita de la Clejani

Iar despre ultimul factor a vorbit Marga, explicând că este foarte pregătită pentru aventură, chiar reușind să se machieze în 10 minute, lucru care nu se întâmplă niciodată acasă. „Am ajuns să îmi fac un machiaj în 10 minute, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată.

Iuliana Luciu, dezamăgită după Asia Express! Ce a nemulțumit-o pe sora Nicoletei Luciu
În spirit de glumă, fosta asistentă de la Acces Direct, a declarat că a plecat din concurs și cu probleme de sănătate și fără un partener

Ce să fac, machiajul este a doua mea iubire. Încă de când eram mică am văzut la mama tot felul de farduri, rujuri, așa că îmi place să fiu mereu cochetă și aranjată”, a spus cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×