Iulian Pîtea, un nou scandal la Exatlon 2018, după aflarea câștigătoare

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/12/2018, 17:47
Iulian Pîtea, un nou scandal la Exatlon 2018, după aflarea câștigătoare
Iulia Pîtea de la Exatlon a fost criticat aspru pentru atitudinea pe care a avut-o față de Alin Andronic

Iulia Pîtea de la Exatlon a fost criticat aspru pentru atitudinea pe care a avut-o față de Alin Andronic. Astfel, schiorul a decis să lămureacă câteva aspecte legate de noul scandal de la Exatlon 2018, format după ce s-a aflat câștigătorul.

Așadar, sportivul a descris, în mediul online, care este relația dintre acesta și Andronic. Mai exact, internauții îl acuză pe Pîtea că a întors spatele lui Alin în finala cu Beatrice Olaru, cel din urmă fiind un om care mereu i-a ținut spatele.

Iulia Pîtea, nou scandal la Exatlon 2018, după aflarea câștigătorului

Astfel, prin mesaje, schiorul menționează că a făcut acest lucru pentru a o încuraja pe Betty, dat fiind faptul că nimeni nu îi dădea nicio șansă. ”Am primit acum mesaje în care sunt făcut parşiv, pentru că i-am întors spatele lui Alin în finală. În realitate, am fost de partea lui Betty pentru că în acel moment toată lumea credea că ea nu are nici o șansă”, a spus Iulian pentru wowbiz.ro.

Iulian Pîtea, un nou scandal la Exatlon 2018, după aflarea câștigătoare
Iar, după cele întâmplate, Pîtea a clarificat și faptul că se află în relații bune acum cu Andronic, ba chiar vorbesc ore întregi la telefon

Mai mult, sportivul a expus o altă situația, una în care în finală ar fi fost Alin și Ana Otvoș. În condiția aceasta, Pîtea admite că ar fi fost de partea lui Alin într-un procent de 100%, pentru că ar fi fost un meci echilibrat. ”De exemplu, dacă ar fi fost o finală între Alin şi Ana Otvoş, aş fi încercat să-l ajut pe Alin, aş fi fost de partea lui 100%, pentru că am fi vorbit de un meci echilibrat. Lui Betty nimeni nu-i dădea șanse cu Alin”, a mai spus schiorul.

Iulian Pîtea, un nou scandal la Exatlon 2018, după aflarea câștigătoare
Câștigătoarea sezonului 2 la Exatlon

Iar, după cele întâmplate, Pîtea a clarificat și faptul că se află în relații bune acum cu Andronic, ba chiar vorbesc ore întregi la telefon. De altfel, Andronic l-a și invitat în Germania, pentru a petrece timp împreună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×