Iulia Vântur, vacanță în Bali! S-a fotografiat în costum de baie. FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
16/07/2019, 18:16
Iulia Vântur, vacanță în Bali! S-a fotografiat în costum de baie. FOTO
Iulia Vântur, mai frumoasă ca niciodată. Sursa foto: click.ro

Iulia Vântur a revenit în Bali, una dintre destinațiile sale de vacanță preferate, prilej cu care îndrăgita a fost surprinsă într-o ipostază extrem de rară. Fosta prezentatoare a Știrilor Pro TV, dar și a numeroase emisiuni care s-au bucurat de un real succes în rândul telespectatorilor postului din Pache Protopopescu, printre care Dansez pentru tine și Ferma Vedetelor s-a fotografiat în costum de baie.

Cum arată Iulia Vântur în costum de baie

În urmă cu mai bine de opt ani, Iulia Vântur alegea să petreacă o vacanță exotică în compania iubitului său de la acea vreme, cunoscutul artist și compozitor Marius Moga. Departe de ochii curioșilor, cei doi îndrăgostiți au profitat din plin atât de razele soarelui, cât și de atracțiile locale, iar Bali pare că a cucerit-o definitiv pe frumoasa blondină.

Cel puțin așa reiese din ultimele imagini în care a fost surprinsă vedeta, aceasta optând din nou pentru superba insuliță din Indonezia. Nu a părut deloc deranjată de absența persoanei iubite, ba din contră, s-a relaxat în voie pe un iacht, iar fotografiile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, încingând imaginația admiratorilor săi.

Iulia Vântur în costum de baie
Iulia Vântur în costum de baie

Iulia Vântur, despre viața în India: „Nu există weekend”

Șase ani au trecut de când Iulia Vântur a decis să renunțe la televiziunea românească, stabilindu-se în India, unde mărturiește că nu duce lipsă de proiecte, mai ales că activitatea nu se oprește niciodată. Chiar dacă acomodarea a fost destul de dificilă la început, frumoasa blondină s-a îndrăgostit iremediabil de lumea Bollywood-ului.

În India nu mai există conceptul de weekend, de vacanţă sau de zi liberă. Toate se mixează, nu mai ştii când e luni, duminică, pentru că munceşti şi atunci… Nu contează, e un mix…Nu mai e cum era în România, de luni până vineri muncim şi apoi avem weekend… Însă eu şi atunci prezentam ştiri după ce terminam de prezentat „Dansez pentru tine”. Nimeni nu respectă weekend-ul la Bollywood, poţi să suni pe oricine la orice oră” , a povestit Iulia Vântur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×