Iulia Vântur, show de zile mari la concertul din Los Angeles! Iubita lui Saman Khan a surprins pe toată lumea. Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/10/2019, 10:18
Iulia Vântur, show de zile mari la concertul din Los Angeles! Iubita lui Saman Khan a surprins pe toată lumea. Video
Iulia Vântur a făcut senzație în Los Angeles. Sursa foto: Instagram/ Youtube. Colaj: Fanatik

Iulia Vântur bifează succes după succes! De când a devenit cântăreață și actriță la Bollywood, fosta prezentatoare de la PRO TV este tot mai cerută mai ales în India, însă spectacolele sale au depășit granițele țării care a adoptat-o. Iubita lui Salman Khan a postat pe Instagram două videoclipuri de la un concert susținut în Los Angeles recent, unde este divă absolută, ba chiar interacționează și cu publicul din sală, căruia îi pasează microfonul pentru a cânta.

Iulia Vântur, show de zile mari în fața indienilor din America

Vântur promovează în Statele Unite ale Americii pop-dance-ul indian, un gen pe care vedeta l-a învățat foarte repede. Melodia cântată de Iulia, una extrem de antrenantă, i-a cucerit pe spectatorii care s-au dus să o vadă. Fosta vedetă PRO TV a luat în serios noua ei carieră și, de dragul succesului, a învățat limba indiană și s-a acomodat cu cultura țării în care este extrem de populară. Iulia a vrut să demonstreze că este mai mult decât iubita actorului bollywoodian Salman Khan, lucru care i-a ieșit în cele din urmă.

„Jag Ghoomeya”, „Harjai”sau „Every night and day” sunt printre cele mai cunoscute melodii cântate de Iulia Vântut, iar la cea din urmă piesă, în duet cu un artist indian, românca noastră a strâns peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube. Una dintre experiențele trăite în primii ani de când a ajuns în India, probabil cea mai revelatoare dintre toate pentru artistă, a fost întâlnirea cu Dalai Lama, o întâlnire care i-a schimbat complet optica asupra vieții.

Întâlnirea cu Dalai Lama i-a marcat viața

„Sincer, Dalai Lama mi s-a părut că e un copil într-un trup de adult. Zâmbetul ăla al lui e fix de copil, de copil pur. Are o energie foarte frumoasă, pe care o poţi simţi când stai lângă el. O energie care te face să te simţi relaxat, uşor şi liber. Evident, nu poţi să discuţi lucruri atât de profunde într-o întâlnire, trebuie să petreci timp cu un om pentru a ajunge la astfel de discuţii. Şi, sincer, nici nu m-am dus acolo să îl iau la întrebări, pentru că sunt convinsă că mulţi oameni fac asta şi nu am vrut să fac şi eu acelaşi lucru”, a declarat Iulia Vântur, conform adevărul.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×