Iulia Vantur împarte o avere uriașa cu Salman Khan. Iubitul ei tocmai ce a devenit cel mai bogat star din India

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/12/2018, 15:47
Iulia Vantur împarte o avere uriașa cu Salman Khan. Iubitul ei tocmai ce a devenit cel mai bogat star din India
Iubitul Iuliei Vântur, Salman Khan, este primul în topul celor mai bogați din India

Iulia Vântur este norocoasa privirilor al celui mai bogat bărbat din India. Salman Khan se află în topul celor de la Forbes. Se pare că averea lui se ridică la 37,7 milioane de euro, adică 253.25 de rupii indiene. Suma impresionantă este câștigată cu ajutorul brand-urilor și filmelor în care joacă. Cine sunt cei care au urmat topului de milionari?

Salman Khan, primul pe lista celor mai bogați

Al doilea pe lista celor de la Forbes al celor mai bogați oameni din India este Virat Kholi, care are nu mai puțin de 253.25 de rupii indiene. Salman Khan a fost mereu în vizorul celor mai bine plătiți actori și desigur că și participant permanent a locurilor prime din topurile celor mai bogați. De asemenea, ocupă locul 4 la clasificarea celor mai bine plătiți, iar acesta câștigă nu mai puțin de 28.500.000 de dolari.

1. Salman Khan – 253.25 crores

2. Virat Kohli – 228.09 crores3. Akshay Kumar – 185 crores

4. Deepika Padukone – 112.8 crores

5. M.S Dhoni – 101.77 crores

6. Aamir Khan – 97.5 crores

7. Amitabh Bachchan – 96.17 crores

8. Ranveer Singh – 84.67 crores

9. Sachin Tendulkar – 80 crores

10. Ajay Devgn – 74.5 crores

Iulia Vânturi și visul  indian

Iulia Vânturi a ales să plece din România și să o ia de la capăt. Desigur că din cauza dorului, aceasta se întoarce periodic. „În India cânt. Avem viză de lucru. Am lansat patru cântece noi, urmează altele două. Cele patru au fost pentru două filme. Am experimentat rap-ul pentru prima oară în viața mea. M-am obișnuit cu tot ce e acolo. Orice țară are plusuri și minusuri. Ideea e să vezi lucrurile bune. Am învățat să apreciez mai mult țara noastră.

Salman Khan și Iulia Vântur
Salman Khan și Iulia Vântur

(..) Mă relaxez la o fermă, la o casă de vacanță pe care o avem undeva într-un loc foarte frumos. E și un munte pe care m-am cățărat de câteva ori. A devenit prietenul națiunii (Salman Khan n.r). Nu se poate să nu discutăm despre el. Săracul nu se simte foarte bine dacă nu vorbim despre el. E fericit, e bine, a lansat un film și se află în America”, a povestit Iulia Vântur despre experiența din India și despre Salman Khan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×