Iulia Vântur, despre cea mai mare cumpănă din viața ei. La un pas de moarte, în vacanță: „Nu îți dai seama”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/11/2019, 11:34
Iulia Vântur, despre cea mai mare cumpănă din viața ei. La un pas de moarte, în vacanță: „Nu îți dai seama”
Iulia Vântur a fost la un pas de moarte. Sursa foto: ciao.ro

Frumoasa Iulia Vântur și-a văzut moartea cu ochii. Stătea în pat cu ochii închiși și se ruga să se termine cât mai repede, însă prin fața ochilor și-a văzut toată viața, toate realizările, dar, probabil, și toate eșecurile pe care le-a avut în viața sa.

Iulia Vântur a fost la un pas de moarte

Iulia Vântur a plecat în vacanță, în urmă cu două luni, pentru a scăpa de agitația din oraș. Nici prin gând nu îi trecea că se va agita în această vacanță mai mult ca oricând și oriunde și o va aduce la un pas de moarte. Totul s-a petrecut când Iulia Vântur era în Bali, Indonezia, când a avut loc un cutremur puternic.

Iulia Vântur a fost trezită din somn de un zgomot puternic și înfiorător, și a constatat rapid că totul din jurul său se mișcă. Cutremurul pe care vedeta l-a trăit pe viu a avut 5,7 grade pe scara Richter, însă intensitatea la care s-a resimțit cutremurul a fost una cu mult mai mare, a spus vedeta.

Iulia Vântur a fost surprinsă de un cutremur puternic în Bali, Indonezia

„Dormeam şi simţeam că ceva se mişcă, dar nu se mai opreşte. Nu m-am mai deranjat să mă dau jos din pat, că am zis că dacă e cutremur, cât o să ţină. Încerc să nu mă gândesc la cea mai proastă variantă, dar da, te gândeşti la ce ai făcut în viaţa ta, că nu îţi dai seama niciodată când vine sfârşitul”, a povestit Iulia Vântur, într-un interviu la Antena Stars.

Frumoasa Iulia Vântur se pare că nu s-a speriat extrem de tare, tituși, deoarece, probabil, lângă ea se afla puternicul său iubit Salman Khan, cu care are o relație de ceva timp. Iulia Vântur face naveta India-România de ani de zile. Chiar dacă a negat că ar avea o relație cu celerul actr de la Bollywood, românca a început să mai povesteasc amănunte din viața ei alături de actor.

Mai mult, presa din India spune că cei di se pregătesc chiar de nuntă. Un site indian a anunțat că celebrul actor de la Bollywood Salman Khan a cumpărat un inel de logodnă cu diamant pentru românca Iulia Vântur semn că cei doi se pregătesc de nuntă. Inelul i-a fost oferit de actor chiar de ziua româncei de naștere.

Salman Khan a stabilit chiar și data nunții. Anul însă este unul necunoscut. „Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat actorul în urmă cu trei ani pentru Bollywood Life.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×