Categorie: Autor:

Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan! Se distrează cu starul indian în…junglă!

Frumoasa Iulia Vântur nu mai ascunde relația pe care o are cu celebrul actor indian Salman Khan! Vedeta a spus chiar și unde își petrece timpul liber, împreună cu iubitul ei. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Cei doi dețin o fermă, unde merg ori de câte ori au câteva zile libere. ”În Mumbai, mergem la fermă, la o casă de vacanță, pe care o avem undeva într-un loc foarte frumos, un fel de junglă. Este și un munte acolo pe care m-am cățărat de câteva ori”, a spus Iulia, invitată în emisiunea de la Pro TV ”Vorbește lumea”. Întrebată de Cove ce mai face Salman Khan, fosta vedetă Pro TV a declarat că actorul este foarte fericit și este plecat într-un turneu în SUA cu noul său film, ‘Da-Bangg Reloaded’.

Citește și TOP 30 – Cele mai sexy vedete din India. Iulia Vântur, inclusă şi ea. Pe ce loc au votat-o indienii 

Citește și Imaginile momentului în showbiz! Vedeta a vrut să fie sexy, dar a arătat mai mult decât era cazul 

Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan

Iulia a rămas în India pentru că a avut un eveniment foarte important la Bangkok, unde a prezentat niște premii cinematografice internaționale, dar și pentru că este ocupată cu înregistrările pentru noile sale melodii. Mai mult, ea a profitat de faptul că a avut câteva zile libere și a plecat cu părinții ei într-o vacanță în Italia.