Iulia Vântur a spus totul despre relația cu Salman Khan: ”Cred că e mai mult decât evident”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/05/2019, 09:18
Iulia Vântur a spus totul despre relația cu Salman Khan: ”Cred că e mai mult decât evident” GALERIE FOTO
ulia Vântur, blocată în mijlocul junglei, aproape de Mumbai Sursa foto: Facebook.com

Fosta prezentatoare de televiziune, Iulia Vântur (38 de ani), a confirmat după foarte mult timp că are o relație cu actorul celebru de la Bollywood, Salman Khan (52 de ani). Povestea de dragoste dintre cei doi durează de șase ani, de când românca noastră a plecat din țară și s-a stabilit în India.

Iulia Vântur rupe tăcerea în legătură cu relația de dragoste pe care o are cu un actor indian

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul indian de la Bollywood, Salman Khan. După șase ani de relație, în care s-au ascuns de ochii lumii și nici nu au confirmat sau negat relația, iată că, fosta prezentatoare dă cărțile pe față. Iulia Vântur a spus totul despre relația pe care o are cu celebrul actor indian. ,,Am evitat să vorbesc despre viața mea personală, dar cred că e mai mult decât evident. Nici nu are de ce să mai vorbim de lucrul ăsta. Da!”, a spus românca referindu-se la relația sa cu Salman Khan.

Fosta prezentatoare de televiziune a plecat din România în urmă cu șase ani și a devenit un star la Bollywood unde și-a început cariera în film, dar și muzică. Primul rol principal jucat într-un film indian ,,Radha Kyun Gori” a fost un mare succes și unul dintre visurile româncei. Actorul indian, Salman Khan, a fost primul care a felicitat-o pe Iulia Vântur.

,,Îmi place foarte mult tatuajul ăsta: Dream until your dreams come true. E mesajul pe care m-am ghidat toată viața mea. Am visat la tot ce am obținut acum, de fapt. Și evident că am muncit pentru asta și toate s-au îndeplinit.”, a declarat românca pentru stirilekanald.ro.

Iulia și-a început cariera în film la Bollywood
Fosta prezentatoare tv, Iulia Vântur, are o relație de 6 ani cu actorul indian, Salman Khan
Sursa foto: Facebook.com

Actorul indian nu este pregătit de nuntă

Celebrul actor indian, Salman Khan a declarat într-un interviu că nu este pregătit să renunțe la statutul de burlac. ,,Mariajul a devenit ceva mult prea mare. Cheltui o grămadă de bani ca să te căsătorești”, a spus actorul. Luând întrebarea ca pe o glumă, Salman Khan a completat: „Nu-mi permit. Acesta este motivul pentru care sunt un bărbat singur.”

Actorul indian a fost cuplat de-a lungul anilor numai cu femei frumoase, dar cu niciuna dintre acestea nu a ajuns la altar. Salman Khan este unul dintre cei mai bogați actori de la Bollywood, cât și din lume. Actorul are o avere estimată la peste 200 de milioane de dolari. Salman Khan a jucat în peste 80 de filme indiene.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×