Iulia Vântur a apărut în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/09/2018, 15:34
Iulia Vântur a apărut în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur! GALERIE FOTO
Iulia Vantur a purtat rochia Andreei Marin, la Cerbul de Aur

Iulia Vântur a apărut în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur! Nu este nicio glumă! Oamenii din showbizz au rămas cu gura căscată atunci când au văzut-o pe prezentatoarea festivalului de la Brașov urcând pe scenă în aceeași creație pe care „Zâna” a purtat-o chiar în primăvara anului trecut, la „Uite cine dansează”.

Andreea Marin și Iulia Vântur au câteva lucruri în comun, în afara rochiei perdea. Prima a fost măritată cu Ștefan Bănică jr, iar cea de-a doua l-a avut partener de prezentare la ”Dansez pentru tine”. Amândouă au avut emisiuni cu audiență mare pe mână și amândouă au fost, una pe post de gazdă, cealaltă ca jurat, parte dintr-un show de dans televizat la PRO TV. Mai nou, și stilul pare să le unească. În plus de asta, ambele sunt îndrăgostite lulea!

Iulia Vântur a purtat o rochie identică celei pe care a îmbrăcat-o Andreea Marin la emisiunea de la Pro TV
Iulia Vântur a purtat o rochie identică celei pe care a îmbrăcat-o Andreea Marin la emisiunea de la Pro TV

Citește și Iulia Vântur, sumă impresionantă pentru a prezenta Festivalul Cerbul de Aur 2018!

Citește și Andreea Marin, poze la piscină! ”Zâna”, mereu surprinzătoare!

Iulia Vântur a purtat rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur

Anul trecut, când la ”Uite cine dansează” apăreau rivalele de-o viață Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, toate privirile erau ațintite, în seara difuzării emisiunii, asupra celor două dive. Firesc, în acest context, vedetele se întreceau în a etala ținute sexy, extravagante, prețioase, iar una dintre cele mai apreciate a fost rochia-perdea a Andreei Marin.

Surpriză, într-una din serile Cerbului de Aur, la Brașov: pe scenă a urcat prezentatoarea Iulia Vântur, purtând aceeași rochie-perdea! Lipsă de inspirație? S-a bazat vedeta pe faptul că lumea nu-și va aminti de rochia Andreei? Sau… trăind de ceva vreme în India, frumoasa iubită a lui Salman Khan a ratat aparițiile divelor noastre și, implicit, ținutele în care ele au făcut furori?

Rochia purtată de Iulia Vântur a diferit extrem, extrem de puțin de cea a Andreei: este vorba de o variație mică de culoare – a ei a fost albă, a Andreei, culoarea pielii, cu câteva accente roz – și de o dublură lungă (asta, în vreme ce „Zâna” a ales o jupă mini, ce i-a lăsat picioarele suple la vedere).

Faptul că rochia nu a fost tocmai o apariție nouă în shobizzul românesc parcă nici nu mai contează, atunci când a fost îmbrăcată de Iulia Vântur, care a făcut ravagii printre spectatori, dar și telespectatori, cu formele ei perfecte! Frumoasa blondă are o relație de câțiva ani cu vedeta de la Bollywood Salman Khan, despre care a vorbit recent într-un interviu. Cei doi au cunpărat o fermă, unde le place să meargă ori de câte ori au timp, mărturisea frumoasa româncă. Și Andreea Marin este îndrăgostită! Fosta Zână a surprizelor și-a lăsat toți fanii…surprinși atunci când și-a făcut apariția la brațul iubitului ei mai tânăr cu 10 ani, consul al României în Libia, Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 33 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×