Iulia Albu o critică pe Andreea Bălan. Ce a zis despre rochia ei de mireasă: “N-am nimic de spus de bine”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/09/2019, 20:21
Iulia Albu o critică pe Andreea Bălan. Ce a zis despre rochia ei de mireasă: “N-am nimic de spus de bine”
Iulia Albu continuă să comenteze ținutele vedetelor. Sursa foto: cugetliber.ro

Iulia Albu nu se dezminte. De data aceasta, „victima” sa este nimeni-alta decât Andreea Bălan, cunoscuta creatoare de modă arătându-se deranjată de rochia purtată de artistă în ziua nunții cu actorul George Burcea. Atât de deranjată, încât s-a abținut cu mare dificultate să dea o notă ținutei.

Rochia de mireasă a Andreei Bălan nu a fost pe placu Iuliei Albu

Rochia în sine e o rochie albă de mireasă. Toate miresele sunt frumoase. Ea are un corp frumos. În ceea ce privește materialul din care este executată rochia, este un material decent. Dar mi se pare că a exagerat cu această lungime, e practic cât acel covor (n.r. de la biserică, ). Partea de tul de obicei se folosește pe dedesubtul rochiei de mireasă, nu pe deasupra. N-am nimic de spus de bine, sinceră să fiu. Nu-mi place rochia asta. Tul-ul nu este un material pe care să-l lași la vedere, el doar dă volum rochiei. Dar, în același timp, mi se pare că a fost o mireasă frumoasă”, a comentat Iulia Albu în cadrul emisiunii ărezentate de Cătălin Măruță.

Chiar dacă nu a fost tocmai pe placul exigentei creatoare de modă, rochia Andreei Bălan s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor, care nu au mai contenit cu laudele pe rețelele de socializare. De altfel, ținuta poartă semnătura Otiliei Brăiloiu, după cum mărturisea artista cu puțin timp înaintea fericitului eveniment.

Rochia Andreei Bălan a intrat în vizorul Iuliei Albu. Sursa foto: click.ro
Rochia Andreei Bălan a intrat în vizorul Iuliei Albu. Sursa foto: click.ro

Elena Udrea, criticată pentru rochia purtată la botezul fetiței

De criticile Iuliei Albu nu a scăpat nici Elena Udrea, într-unul dintre cele mai fericite momente din viața sa. Cunoscutul designer a comentat în stilul caracteristic ținuta aleasă de fostul ministru al Turismului pentru botezul fiicei sale, Eva Maria și nu a ezitat să critice elementele care nu i-au fost tocmai pe plac.

„Păpușa Barbie a politicii românești revine într-o formă de zile mari, însă cu un look mai passé decât eșarfa animal print purtată la rochia roșie de birou. Câteodată stau și ponderez rațiunile pentru care o femeie poate să-și achiziționeze o asemenea rochie pentru că logica unei asemenea opțiuni mă depășește. Indiferent de colecție, designer și preț, această piesă este complet demodată.

Iar alegerea pantofilor, deși în aparență una safe, este pe cât se poate de banală. Aici nu vorbim despre orice persoană de pe stradă, ci despre cineva care a avut și are acces la piese semnate de cele mai mari case de modă ale lumii. Este de preferat, ca atunci când distanța dintre breton și umeri nu este una considerabilă, să nu optați pentru lucruri în care vă înecați. Ideea unei ținute, la modul general, este aceea de a vă pune în valoare, nu de a vă scufunda în ea”, a declarat Iulia Albu pentru viva.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×