Iulia Albu o atacă din nou pe Andreea Bălan! Mesajul dur la adresa cântăreţei

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
17/04/2019, 09:09
Iulia Albu o atacă din nou pe Andreea Bălan! Mesajul dur la adresa cântăreţei
Iulia Albu, la pupitrul emisiunii Bravo, ai stil, acolo unde se afla în juriu

Iulia Albu nu se dezminte şi o critică din nou pe Andreea Bălan! După scandalul uriaş care a urmat după naşterea cântăreţei, în care s-a implicat înclusiv soţul acesteia, George Burcea, acum, designerul râde de faptul că Andreea îşi face poze în…lift.

Andreea Bălan, atacată din nou de Iulia Albu

Cântăreaţa a trecut prin clipe extrem de grele la naşterea celei de-a doua fetiţe. A intrat în stop cardio-respirator pe masa de operaţie, după cezariană şi după ce a fost externată a mai fost nevoită să se opereze de două ori din cauza hematoamelor care s-au format lângă operaţie. În timpul în care a fost spital, Andreea Bălan s-a filmat pentru contul său de YouTube, după care a postat vlogurile. Acestea au fost apreciate de o parte dintre oameni, în timp ce restul au criticat-o pe motiv că ar profita de situaţia în care se află ca să facă bani.

Iulia Albu a avut şi ea comentarii acide, iar acum a revenit comentându-i ţinuta şi modul în care s-a fotografiat şi a lansat fine ironii la adresa cântăreţei: „Mai nou, face vlog în/din lift, la naiba! Nu mai înțeleg nimic! Important este că Andreea Bălan este în lift și merge la doctor. Nu știm la ce doctor, dar ne spune Andreea că merge “să vadă” (împreună cu doctorul, aparent) “cum decurge vindecarea”.

Postările Andreei Bălan, captură de pe blogul Iuliei Albu
Postările Andreei Bălan, captură de pe blogul Iuliei Albu

Nici Bendeac nu a scăpat de Iulia Albu

Mă declar “sidefată”(nu, nu siderată, SI-DE-FA-TA!) Unii oameni au locurile lor INSTAsfinte, liftul este DOAR al lui Bendeac, iar Andreea are… chiar, ce loc INSTAsfânt are oare Andreea Bălan? Nevermind…”, este o parte din mesajul postat de Iulia Albu pe blogul său. Fanii au comentat imediat, deranjați de atacurile Iuliei: „Și care e problema ta? Arde ăla … se prăbușește celălalt….și problema ta e Andreea Balan! Văd că nu te dezminți nici tu”.

Iulia Albu l-a taxat şi pe Mihai Bendeac pentru obiceiul de a-şi face poze în oglinda liftului: „Te rog eu Mihai să reconsideri, nu de alta dar cum să ne strici nouă, comunitatea fidelă a pozelor tale în lift, placerea asta vinovată?! Nu ajungea că au stricat complet ultimul sezon din Game of Thrones cu un prim episod sub așteptările genunchiului broaștei, acum și tu?! Uite, ca să te convingi că sunt un fan înfocat, ți-am făcut un colaj cu câteva dintre preferatele mele. Prima este chiar PRIMA ta poză in lift! Mai gândește-te. Hai, pa!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×