Iubitul Oanei Radu, în stare gravă, după ce a suferit arsuri: „Un om nebun a aruncat benzină pe el”

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/08/2019, 16:49
Iubitul Oanei Radu, în stare gravă, după ce a suferit arsuri: „Un om nebun a aruncat benzină pe el”
Iubitul Oanei Radu, victima unui atac cu cocktailuri Molotov. Sursa foto: wowbiz.ro/ Facebook Oana Radu

Iubitul Oanei Radu, Alin, este în stare gravă la spital după ce o persoană la atacat cu benzină la Craiova. Pe Facebook, o postare în care oamenii sunt îndemnați să se roage pentru viața băiatului a devenit virală. Oamenii au aflat apoi că Alin este iubitul unei celebre cântărețe, care acum este alături de acesta, la spital.

Iubitul Oanei Radu, victima atacului unui craiovean

Un craiovean a băgat spaima în concitadini după ce a aruncat cu mai multe sticle Molotov într-o scară de bloc și a atacat mai mulți vecini. Una dintre victime este Alin, iubitul Oanei Radu. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost transportat de urgență la spital cu arsuri grave, transmite ziaruldecraiova.ro.

„Iubitul meu a suferit ieri un accident .. Un om complet nebun a aruncat o sticla cu benzina si foc pe el, si are arsuri foarte grave! Rugati-va pentru el va rog din suflet!”, a scris cântăreața care s-a remarcat la Vocea României pe Facebook.

iubitul oanei radu
Mesajul postat de Oana Radu pe Facebook

Oana Radu și Alin au planificată nunta anul viitor

Apropiații Oanei și ai lui Alin spun că aceste eveniment a venit în cel mai nepotrivit moment din viața lor. Cuplul se pregătea de nuntă, care ar urma să aibă loc anul viitor, conform declarațiilor făcute de vecini. Teribilistul care a ajuns deja pe mâna polițiștilor riscă ani grei de pușcărie dacă va fi condamnat pentru tentativă de omor, acuzație cu care va ajunge în fața judecătorilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×