Iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat! Cum a fost umilit înainte de nuntă

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
17/10/2018, 14:38
Iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat! Cum a fost umilit înainte de nuntă GALERIE FOTO
Iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat! Acesta a fost înșelat înainte de căsătorie

Iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat! Acesta a fost umilit înainte de nuntă! Afacerista a trecut, pentru unii, destul de repede peste divorțul de Ilie Năstase, iar acum vedeta își împarte viața alături de un bărbat mai tânăr decât ea. Din spusele acesteia, este foarte mulțumită de viața pe care o duce alături de el și chiar a ajuns la stabilitatea pe care și-o dorea. Însă, cu toate că amândoi și-au declarat fericirea unul altuia, se simt bine împreună și, cu fiecare apariție televizată, declară că lucrurile sunt roz, se pare că nu este chiar așa.

Potrivit informațiilor din presă, Cornel Oană, actualul partener de viață a lui Brigitte Sfăt, i-a adus stabilitatea în viața vedetei și datorită experiențelor din trecut, din care a învățat. Astfel că, omul din greșeli învață, iar Cornel a făcut la fel. Acesta se pare că este încă însurat, în acte, cu o femeie. Ceea ce a dus la un eșec în mariajul lor a fost acțiunea viitoarei ei soții. Femeia și-a înșelat soțul, chiar înainte cu o săptămână de nuntă. Iar, din pricina acestui lucru, căsătoria lor religioasă a fost amânată, el acum ajungând în brațele lui Brigitte.

Iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat! ”Andreea, soția lui Cornel, l-a făcut franjuri înșelându-l înainte de nuntă!”

Iubitul lui Brigitte Năstase este însurat! Acesta are o povestea amoroasă asemănătoare cu a actualei ei iubite
Brigitte Năstase, alături de iubitul ei Cornel Oană

Conform dâmbovițanews.ro, acestea nu sunt doar zvonuri. ”Andreea, soţia actualei <> Cornel Oană, l-a făcut pe acesta <> înşelându-l înainte de nuntă într-un stil mare, cu o persoană arhicunoscută în judeţul Dâmboviţa, umilindu-l în aşa hal încât acesta efectiv îşi pierduse minţile la acel moment, dom’ Cornel fiind foarte aproape de gesturi necugetate!

Anii au trecut, iar acum Cornică îşi umflă pectoralii pe site-urile de socializare, pozând mândru din Dubai, tânărul uitând să povestească ruşinea vieţii lui”, este relatat în sursa citată mai sus. Dar, cum toate se repară o dată cu trecerea timpului, așa a fost și în acest caz. După tristul episod din viața lui, acum se bucură de tot ce are viața mai frumos alături de bruneta cu care împarte aceeași poveste de viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×