Iubitul Elenei Udrea s-a întors de urgență în Costa Rica. Mama fostului ministru e bolnavă și are nevoie de ajutor cu micuța

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 09:41
Iubitul Elenei Udrea s-a întors de urgență în Costa Rica. Mama fostului ministru e bolnavă și are nevoie de ajutor cu micuța GALERIE FOTO
Iubitul Elenei Udrea s-a întors de urgență în Costa Rica. Mama fostului ministru e bolnavă și are nevoie de ajutor cu micuța

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, s-a întors de urgență în Costa Rica. Mama fostului ministru este bolnavă și are nevoie de ajutor cu fetița. Logodnicul Elenei Udrea a plecat din nou în America Latină pentru a se îngriji de Eva Maria, care are doar trei luni. Soacra acestuia nu s-a simțit bine în ultima vreme, iar acum problemele s-au mai agravat.

Elena Udrea a fost ridicată de pe stradă în data de 3 octombrie. Aceasta se afla cu Adrian și fiica lor, Eva Maria, care a rămas în grija bunicii și a tatălui imediat după arestarea sa. Adrian Alexandrov a rămas în Costa Rica circa două luni. S-a întors în România la începutul lunii decembrie, dar nu a stat foarte mult. Și-a pus la punct afacerile pe care le are aici și apoi s-a întors de urgență în Costa Rica la micuța Eva Maria.

Adrian Alexandrov s-a întors de urgență în Costa Rica! Mama Elenei Udrea este bolnavă

Iubitul Elenei Udrea s-a întors de urgență în Costa Rica. Mama fostului ministru e bolnavă și are nevoie de ajutor cu micuța
Iubitul Elenei Udrea s-a întors de urgență în Costa Rica. Mama fostului ministru e bolnavă și are nevoie de ajutor cu micuța

Maria Veliceasa, mama Elenei Udrea, în vârstă de 67 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate, iar din acest motiv Adrian a trebuit să se întoarcă mai repede în Costa Rica. În plus, femeia nu vorbește nici limba spatiolă, iar cumpărăturile și eventualele probleme care pot apărea, plus micuța Eva Maria, sunt peste puterile acesteia, care se străduiește să o crească pe nepoata sa.

„Adrian s-a întors de vineri seara. Chiar dacă şi-a lăsat treburile nerezolvate prin Bucureşti, nu poate sta departe de fiica lui. Stă în permanenţă lângă ea, o spală, o schimbă şi o hrăneşte. Încearcă şi el atât cât ştie şi cât se pricepe să o ajute pe doamna Maria”, potrivit unei surse care a declarat pentru Click!.

Elena Udrea, liberă până de Sărbători?

Elena Udrea va împlini 45 de ani pe data de 26 decembrie, iar cei draci au speranța că va ieși din închisoare până atunci. Avocatul Veronel Rădulescu crede că Elena Udrea și-ar putea petrece Sărbătorile de iarnă împreună cu familia sa.

„Astăzi aveam termen de judecată pentru soluționarea contestației în anulare, care așa cum spune Curtea Constituțională ar trebui admisă, pentru că deciziile date de completurile de 5 anterior deciziei CCR sunt nule necondiționat. Numai că, după cum ați observat, astăzi nu a avut cine să constate aceste lucruri. Singura mea problemă este legată de modul de constituire a acestor completuri. CSM-ul și Curtea Constituțională au spus că trebuie stabilite de îndată. De îndată nu înseamnă peste o săptămână. (…) Or, aș face o analogie: atunci când un justițiabil este condamnat, în câteva zeci de minute este deja în centrul de detenție. , atunci când stabilim Completurile de 5, înseamnă peste o săptămână”, declară Veronel Rădulescu.

„Vătămarea este vizibilă, vădită. Doamna Udrea se află într-un centru de detenție pentru a se soluționa o cerere de extrădare în baza deciziei care – spune Curtea Constituțională – este nulă necondiționat. (…) Dacă instanța de judecată va constata că decizia este nulă și va dispune anularea acesteia sigur că sunt o serie întreagă de consecințe. În primul rând, dispare motivul pentru care s-a dispus arestarea preventivă în vederea extrădării”, a mai adăugat avocatul.

S-a tot vehiculat că decizia de condamnare a fostului ministru a fost anulată, iar avocatul său a explicat dacă Elena Udrea ar putea ieși din penitenciar: „În mod teoretic și legal, da. Pentru că reținerea sa a fost făcută în baza acelei decizii de condamnare despre care spune Curtea Constituțională că este nulă necondiționat”, spune avocatul Elenei Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×