Iubitul Andreei Marin, dezvăluiri în premieră despre relația cu aceasta: “E mult mai naturală”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/11/2019, 13:51
Iubitul Andreei Marin, dezvăluiri în premieră despre relația cu aceasta: “E mult mai naturală”
Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: viva.ro

În ciuda diferenței de vârstă, iată că Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveanu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton, demonstrând cu prisosință gurilor rele că dragostea poate trece peste orice obstacol. Discret din fire, preferând să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor, bărbatul care a făcut-o pe „Zâna Surprizelor” să lase în urmă gustul amar al despărțirii de Tuncay, a oferit totuși detalii interesante despre relația cu îndrăgita prezentatoare TV.

Ce spune iubitul Andreei marin despre relația cu „Zâna Surprizelor!

Este o onoare și o plăcere în același timp (n.r. să fie iubitul Andreei Marin). Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a dezvăluit pentru Antena Stars consulul României în Libia. Nici Andreea Marin nu s-a lăsat, însă, mai prejos, având numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a furat inima din prima clipă în care l-a întâlnit. Se întâmpla în urmă cu mai bine de doi ani și, chiar dacă diplomatul trecea prin momente dificile, „Zâna” avea să-i readucă zâmbetul pe buze. Chiar dacă au fost nevoiți să stea departe unul de celălalt o bună perioadă de timp, relația lor a făcut față cu brio tuturor provocărilor.

El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire. Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin locuiește împreună cu mai tânărul său iubit

De câteva luni, Adrian s-a mutat în București, spre bucuria Andreei, care a dus relația la o nouă etapă, cea a traiului în comun. În plus, mai tânărul său iubit se înțelege de minune cu Violeta, fiica pe care fosta prezentatoare TV o are cu Ștefan Bănică Jr.

„Nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine (sexul, n.r.) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, spunea Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×