Iubitul a dus-o pe Bianca Drăgușanu în Dubai! Cum a pozat acolo focoasa blondă FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/11/2018, 15:49
Iubitul a dus-o pe Bianca Drăgușanu în Dubai! Cum a pozat acolo focoasa blondă FOTO GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu alături de iubitul ei, Alex Bodi

Bianca Drăgușanu pare că are o relație foarte frumoasă cu Alex Bodi, cel cu care a și plecat într-o vacanță, în Dubai. După relații eșuate și o căsnicie finalizată prea devreme alături de tatăl fetiței sale, aceasta iubește cu foc un alt bărbat.

Să fie oare Alex Bodi dragostea adevărată a fostei prezentatoare de televiziune? Cei doi pare că au relație destul de strânsă, dat fiind faptul că Bianca deja i-a cunoscut familia, dar și copiii lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, vacanță în Dubai alături de iubitul său

După relația controversată cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu și-a găsit alinarea în brațele lui Alex Bodi. Blondina nu a stat pe gânduri, așa că i-a luat mințile omului de afaceri. Aceasta s-a și întâlnit cu fetițele sale, dar și cu familia lui, iar acum se bucură de clipele frumoase petrecute împreună.

Bianca Drăgușanu împreună cu Alex Bodi, dar și de una din fetițele sale.
Bianca Drăgușanu împreună cu Alex Bodi și de una din fetițele sale.

Cei doi au plecat recent într-o vacanță în Dubai, unde frumoasa blondă s-a relaxat de minune. Fosta prezentatoare de televiziune și-a etalat corpul exemplar la soare, pentru a-și menține bronzul, dar nu a uitat de exercițiile fizice. Până și în vacanță Bianca și-a respectat ritualul cu strictețe. De asemenea, Alex Bodi nu se ferește să-i declare cuvinte de dragoste celei pe care o are acum alături. „Te vreau din septembrie pentru todeauna”, a fost mesajul omului de afaceri pe un site de socializare. Cu toate că se întâlnesc de la sfârșitul lunii august, iubirea pare foarte arzătoare între ei.

Bianca Drăgușanu, relație cu Alex Bodi

Blonda a surprins lumea mondenă în momentul în care a apărut la brațul omului de afaceri, Alex Bodi. După eșecul amoros alături de luptătorul străin Tristan Tate, Bianca l-a întâlnit pe omul de afaceri care a făcut-o să uite de orice supărare. Se pare că acesta o respectă foarte mult, conform unei surse din apropierea cuplului.“Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a povestit aceeași sursă citată.

“Bianca Drăgușanu nu vrea să-și asume o relație acum, mai ales că va pleca în Asia pentru o lună. Nu poate să spună că intră într-o relație, că mai apoi nu știe ce va fi. Cel mai bine consideră că este să lase lucrurile să vină de la sine. Se vede cu Bodi Alex, bărbatul o curtează, îi aduce flori constant și se poartă cu ea cum ar trebui să se poarte orice bărbat, cu o femeie care merită. Atunci când a fost cu Tristan Tate, Bianca nu a avut ochi pentru alți bărbați. În momentul în care se vedea cu Bodi Alex, Bianca era certată cu Tate, se aflau într-o pauză”, a mai povestit cea mai bună prietenă a Biancă Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×