Iubita lui Bogdan Ioan, câştigătorul de la Vocea României, este dansatoare! GALERIE FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/12/2018, 19:24
Iubita lui Bogdan Ioan, câştigătorul de la Vocea României, este dansatoare! GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Iată cum arată iubita câștigătorului Vocii României, Bogdan Ioan!

După câștigul unuia din cel mai urmărit  show, Bogdan Ioan a venit repede în privirile presei și a grupurilor în creștere de fani. Așadar, toată lumea se întreabă ce se află dincolo de titulatura de câștigător al „Vocii României”. Iubita lui, Roxana Mihaela, a adus interesul celor care de acum îi urmăresc parcursul lui.

Femeia este de loc din Iași, dar locuiește de o bună vreme în București. Se pare că relația dintre cei doi s-a legat și după momentele în care ei au format o pereche în dans.  De asemenea, după finele concursului de voce, mai multe păreri în contradictoriu cu cele alese de public au apărut în vizorul presei și nu numai. Comentariile internauților nu au fost prea blânde.

Iubita lui Bogdan Ioan, câștigător al Vocii României!

Cel care a obținut anul acesta titulatorul de „cea mai bună voce” din România este Bogdan Ioan. Cu acest titlu și-a câștigat implicit și o privire mai aspră din partea celor din mediul  online și nu numai. „Nu mi se pare a fi asta vocea, au fost voci mult superioare, păcat.  Păcat, adevărata voce este Dora în opinia multora… Dezamăgitor.  Dora a fost mult mai bună dar publicul a ales. Nu știu cine a votat dar asta e rezultatul.Nu merită. Câştigătoarea trebuia să fie Dora. Felicitări câștigătorului, însă nu cred că acest clasament final a redat adevăratul câștigător al concursului.

Bogdan Ioan, câștigător Vocea României!
Bogdan Ioan, câștigător Vocea României!

Poate cea mai puternică voce a concursului să iasă pe ultimul loc?! Bogdan este talentat, dar nu cred că merita să câștige acest concurs. Publicul apreciază Michael Jackson….nu e corect. Dora a fost mult mai bună. Bogdan trebuia să fie pe locul 4. A câștigat o voce care a avut câteva momente bune în detrimentul unora care au fost constant excepționale. Păcat…. nu mă mai uit la emisiune… nedrept … din punctul meu de vedere Alma și Dora au fost de excepție…Încă din audţiîi s-a ştiut că el va câştiga, deci nu m-a surprins cu nimic. În schimb, Dora m-a surprins foarte plăcut„, au fost unele din comentariile apărute după finală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×