ISU, anunț de ULTIMĂ ORĂ după incendiul din Sun Plaza: „Încă nu se cunosc cauzele”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 17:13
ISU, anunț de ULTIMĂ ORĂ după incendiul din Sun Plaza: „Încă nu se cunosc cauzele”
Incendiul din Sun Plaza a fost lichidat, spun cei de la ISU. Sursa foto: știripesurse.ro

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a comunicat public primele informații despre incendiul din Sun Plaza, care a izbucnit în această după-amiază. Mall-ul bucureștean situat în cartierul Berceni din Capitală a fost cuprins de flăcări, iar șoferilor li s-a spus să lase mașinile în parcare și să fugă.

Incendiul din Sun Plaza a fost lichidat

UPDATE, 18:02 Trei persoane care erau în mall-ul Sun Plaza au fost intoxicate cu fum. Acestea au fost transportate la spital.


UPDATE, 17:14 A fost lichidat incendiul în subsolul mall-ului din Berceni.


Mall-ul nu a fost evacuat în timp util, nici la 40 de minute după ce a fost semnalat incendiul din Sun Plaza. Inspectorul IGSU, Dan Paul Iamandi a declarat la Antena 3 că incendiul a fost lichidat între timp, existând totodată o serie de informații contradictorii cu privire la modul de operare acolo.

„Incendiul a fost lichidat. Încă nu se cunosc cauzele incendiului.  Ridicarea barierelor și a celorlalte reguli aparțin operatorului economic. Vom vedea dacă s-au luat toate măsurile necesare”, a declarat Iamandi la Antena 3.

Incendiu la mall-ul Sun Plaza

Incendiu la mall-ul Sun Plaza

Gepostet von stiripesurse.ro am Sonntag, 24. November 2019

Alertă teroristă falsă pe Otopeni, tot azi

„Acum ar trebui să salvăm toate viețile. Mai sunt persoane de evacuat din mall, din partea de sus (n.r.: de la etaj). După evacuarea mall-ului oamenii se vor putea întoarce să își recupereze mașinile. Apelul la 112 a fost făcut la ora 16 și 16 minute, iar pompierii au ajuns la 16:26”, a mai spus Iamandi.

Tot azi a existat și un apel fals privind un posibil atentat terorist, evenimentul neavând nicio legătură cu incendiul din Sun Plaza. „Apelul fals viza aeroportul Otopeni. Vorbim de două atoturisme, s-a crezut inițial că au fost luați ostatici”, a spus același inspector.

Zilele trecute, mall-ul Sun Plaza se lăuda cu cea mai mare instalație de lumini din centrele comerciale din țară. Nu se știe dacă incendiul a fost provocat de la un scurtcircuit la una dintre instalațiile din sediul centrului comercial, dar se presupune că aceasta ar fi cauza. Repetăm, nu este nimic oficial.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×