Irinel Columbeanu, proces câștigat cu Monica, fosta soție! Banii, mărul discordiei

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 18:42
Irinel Columbeanu, proces câștigat cu Monica, fosta soție! Banii, mărul discordiei GALERIE FOTO
Monica Gabor a pierdut procesul cu Irinel Columbeanu. Sursa foto - hepta.ro

Irinel Columbeanu a reușit să câștige procesul cu Monica, fosta lui soție! Actuala parteneră a lui Mr. Pink a fost chemată în instanță. Procesul a avut ca obiect numirea lichidatorului pentru firma SC Monica Columbeanu Media SRL.

Irinel Columbeanu, proces câștigat cu Monica, fosta soție!

Conform cancan.ro, aceasta deținea 99 % din acțiuni, iar afacerisul restul de 1 % dintr-o firmă care are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune.

Mai întâi de toate, Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 București a solicitat radierea firmei pe care Monica Columbeanu o deține încă din 11 septembrie 2006. Trebuie specificat că la acel moment, firma ar fi avut pierderi de aproximativ 20.000 de euro.

Banii, mărul discordiei

În mod evident, fiscul a solicitat dizolvarea societății. Acum, conform sursei citată s-a ajuns la un verdict și sentința este una care îi dă dreptate lui Irinel Columbeanu.

“Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian-Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L..

Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF INSOLVENCY SPRL. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii.

Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on-line al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului”, au stabilit magistrații de la Tribunalul București.

Un detaliu interesant este acela că SC Monica Columbeanu Media SRL a mers bine strict în primul an de activitate. Atunci proprietara a declarat un profit net de 177.715 lei. Au urmat însă ani nu tocmai buni, societatea fiind constant pe pierdere.

Vă readucem aminte că Monica Gabor a divorțat de Irinel Columbeanu în 2011. Între timp, aceasta a ajuns iubita unui chinez cu o avere impresionantă, Mr PinK.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×