Irina Tănase și-a schimbat look-ul. Cum arată acum iubita lui Liviu Dragnea FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/01/2020, 20:14
Irina Tănase și-a schimbat look-ul. Cum arată acum iubita lui Liviu Dragnea FOTO GALERIE FOTO
Irina Tănase, schimbare de look în ziua în care Liviu Dragnea a încercat să scape de închisoare. Sursa foto: Facebook

Irina Tănase, iubita fostului lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, și-a surprins prietenii din mediul online cu fotografia postată recent. Tânăra a hotărât că este momentul pentru o schimbare, motiv pentru care s-a tuns și s-a vopsit blondă. Dacă sunteți curioși să vedeți noul look pentru care a optat frumoasa iubită a lui Liviu Dragnea, trebuie doar să aruncați o privire în Galeria Foto de mai sus.

Irina Tănase s-a făcut blondă! Liviu Dragnea nu va avea ocazia să îi admire noul look

Din păcate pentru ea, bărbatul care i-a furat inima nu va avea ocazia, cel puțin pentru moment, să îi admire noul look. Instanța a respins recursul în casație formulat de Dragnea, astfel că acesta va rămâne în închisoare, unde trebuie să ispășească o pedeapsă de trei ani și jumătate, dictată în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În lipsa partenerului de viață, Irina Tănase va trebui să se consoleze cu like-urile și complimentele fanilor din mediul virtual, iar numărul acestora nu este deloc de neglijat. Mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea au apreciat îndrăzneala de a renunța la părul șaten cu care era cunoscută, în favoarea unui blond deschis.

Pledoaria lui Liviu Dragnea în fața magistraților. A încercat să-i convingă pe aceștia că merită să fie eliberat

Vreau să mă refer la un neadevăr, și anume că eu le-am cunoscut pe Anisia și Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet. Nu am inițiat acest recurs doar pentru că aș fi nevinovat, pentru a ieși cu orice preț din închisoare.

Am făcut acest demers pentru că sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziția dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteți casația. Cred cu tărie în nevinovăția mea”, a spus Liviu Dragnea în fața magistraților, încercând să îi convingă pe aceștia că merită să fie eliberat.

Demersul său nu a avut, însă, sorți de izbândă, astfel că fostul lider al PSD va rămâne după gratii. Decizia instanței supreme a fost luată în unanimitate de judecătorii care au alcătuit completul. Totodată, Dragnea a fost obligat să achite cheltuielile de judecată de 200 de lei.

Cu toate acestea, Irina Tănase nu încetează să spere că bărbatul iubit va reuși să scape cât de curând de închisoare, după cum o arată și mesajul cu tâlc postat recent pe contul său de Instagram. Este vorba despre un citat motivațional în limba engleză, atribuit actriței Angelina Jolie, referitor la așteptările pentru anul 2020.

Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”, este traducerea textului distribuit de partenera de viață a fostului lider social-democrat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×