Irina Tănase, răsfățată de Liviu Dragnea chiar și din spatele gratiilor: ”Dragostea este răbdătoare”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/02/2020, 15:27
Irina Tănase, răsfățată de Liviu Dragnea chiar și din spatele gratiilor: ”Dragostea este răbdătoare”
Irina Tănase, postare inedită de Dragobete. Cum a fost surprinsă de Liviu Dragnea. Sursa foto: Instagram.com

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea nu și-a uitat iubita de Dragobete, în ciuda faptului că este încarcerat la Penitenciarul Rahova încă din 27 mai 2019. Irina Tănase, iubita fostului politician, a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care a arătat cum a fost răsfățată în această zi.

Irina Tănase, trandafiri și mesaje de dragoste în ziua de Dragobete

Irina Tănase a postat în mediul online un mesaj în limba engleză extras din Biblie care demonstrează că iubirea ei pentru Liviu Dragnea este mare și nu se va stinge prea ușor. Iubita fostului lider PSD a făcut publică și o fotografie rară cu ea și cu Liviu Dragnea în care se sărută cu foc și patimă.

Fostul politician nu și-a uitat iubita în această zi de sărbătoare și i-a trimis un buchet frumos de trandafiri roșii și albi, puși într-o cutie în formă de inimă. Cutia de trandafiri și rama în care apare Irina Tănase alături de Liviu Dragnea a făcut deliciul internauților.

„Dragostea este răbdătoare, dragostea este blândă. Dragostea protejează întotdeuana, are întotdeauna încredere, speră și perseverează mereu. Dragostea nu dezamăgește niciodată”, a scris Irina Tănase pe pagina de socializare în dreptul imaginii cu florile și fotografia cu cei doi.

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj subtil de Ziua Îndrăgostiților

Astăzi Irina Tănase a avut parte de o surpriză, însă în urmă cu 10 zile atunci când toate cuplurile sărbătoreau Ziua Îndrăgostiților, iubita lui Liviu Dragnea nu trecea prin momente tocmai plăcute. La momentul respectiv fosta secretară a lui Dragnea este supărată că nu este alături de iubitul ei.

„Dacă cineva m-ar întreba ce este Iadul. I-aş răspunde că este distanţa dintre doi oameni care se iubesc”, a scris Irina Tănase pe 14 februarie pe contul de Instagram semn că îi simțea lipsa iubitului ei care se află în spatele gratiilor.

De ce nu mai poartă Irina Tănase inelul primit de la Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea și Irina au devenit un cuplu pe vremea când tânăra era asistenta fostului politician în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Se pare că relația lor a început în perioada în care fostul președinte PSD era căsătorit cu Bombonica, mama copiilor săi.

Irina Tănase are în continuare inelul de la fostul lider PSD doar că are momente în care îl poartă, ca orice femeie, prin urmare cei doi sunt în continuare împreună. Relația lor durează de 5 ani și se pare că se iubesc mai mult ca niciodată, în ciuda faptului că foarte puțini oameni înțeleg ceea ce se întâmplă între ei.

„Inelul valorează 1.000 de euro și este primit cadou. Încă nu i-a oferit un inel propriu-zis, însă a cerut-o de soție, i-a spus că vrea să-i fie nevastă. O iubește mult și încearcă să o protejeze cât poate”, a dezvăluit o persoană apropiată cuplului, relatează  cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×