Irina Tănase, mesaj răvăşitor la primul Revelion fără Liviu Dragnea. FOTO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 14:24
Irina Tănase, mesaj răvăşitor la primul Revelion fără Liviu Dragnea. FOTO GALERIE FOTO
Irina Tănase şi Liviu Dragnea dansând la o petrecere, pe când fostul lider PSD era în libertate. Sursa foto: Instagram

Irina Tănase petrece primul Revelion singură, după ce iubitul său, Liviu Dragnea, a fost încarcerat.

Irina Tănase îi duce dorul lui Liviu Dragnea

Iubita fostului lider PSD a postat mai multe citate (Vezi imaginile în galeria FOTO) prin care a vrut să îşi exprime starea de spirit înainte de a trece în noul an.

Irina Tănase suferă din lipsa lui Liviu Dragnea şi acest lucru reiese şi din postările sale pline de suferinţă. Blonda a postat două fotografii pe contul său de Instagram în care citează spusele Angelinei Jolie şi a lui Billie Lourd.

„Visul meu pentru 2020 este ca toţi să îşi amintească cine sunt şi să fie ei însuşi, indiferent de ceea ce le-ar putea perturba capacitatea de a fi liberi.

Dacă simţi că nu îţi trăieşti viaţa pe deplin, înceacă să identifici ce şi cine este cel care te blochează şi nu te lasă să respiri”, este citatul inspirat din Angelina Jolie pe care Irina Tănase l-a împărtăşit cu prietenii săi virtuali.

Vor fi cununaţi de Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda

A doua postare este ceva mai tristă şi face referire la toţi oamenii care suferă şi jelesc pierderea persoanelor iubite: „Trimit toată dragostea mea către toţi cei care au pierdut pe cineva iubit şi azi le duc dorul mai mult decât în alte zile.

Este ok dacă totul nu este luminos şi fericit. Poate fi o combinaţie din toate aceste trăiri şi este ok să fie aşa. Treci prin toate aceste sentimente şi stări amestecate – bune şi rele. Fii blând cu tine şi ai răbdare. Nu jeli în linişte. Nu eşti singur”, este mesajul inspirat de spusele lui Billie Lourd.

Irina Tănase şi Liviu Dragnea formează un cuplu de mai mulţi ani iar anul acesta cei doi ar fi vrut chiar să se căsătorească.

Dragnea chiar a anunţat la un eveniment că naşii de cununie vor fi Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, cei care şi-au unit destinele chiar anul acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×