Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, anunț umanitar! „Îmi asum orice jignire”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 18:19
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, anunț umanitar! „Îmi asum orice jignire” GALERIE FOTO
Irina Tănase îndeamnă lumea să doneze pentru un caz umanitar. Sursa foto - facebook

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea a făcut un anunț umanitar pe o rețea de socializare! Tânăra a solicitat bani pentru cazul unui bebeluș de numai 2 luni. Robert este a fost diagnosticat cu o boală genetică rară pentru care există însă un vaccin. Din păacate, acesta costă nu mai puțin de 2.1 milioane de dolari. Irina Tănase a decis să vorbească public despre această situație.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, anunț umanitar!

 ”Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulți bebeluși.

Din fericire, există tratament. Costă 2 milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte. Există această posibilitate de a-l salva. Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică.

„Îmi asum orice jignire”

Și pot înțelege disperarea părinților și clipele grele prin care ei trec. Când primești un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură”, a zis Irina.

”Mi-am asumat orice jigniri pe care mi le veți aduce în urma acestei expuneri. Consider că dacă după ce mă jigniți pe mine, îl ajutați apoi pe Robert, eu mă simt mulțumită.

Eu nu îi cunosc familia. Am aflat despre copil din social media. Mi s-a părut super important să fim oameni, să avem suflet. Asta este tot ce contează acum. Sper să lăsați la o parte frustrările la adresa mea.

Eu nu vă vorbesc în scopul de a obține nimic personal. Vreau doar să-l ajutăm împreună pe Robert prin aducea cazului în față. Sper să fie de ajutor”, a amai spus Irina Tănase, iubita fostului lider PSD.

Aici îl puteți ajuta pe micul Robert:
https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert
Paypal: irina.grabazei@gmail.com
Revolut: +40742562951

Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861
Nume: Irina Grabazei
Cont MAIB Moldova: MD30AG000000022593763260
Nume: Grabazei Irina

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×