Irina Rimes și melodia pentru românii plecați în străinătate: ”E piesa pe care o asculți cu sufletul”. VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/12/2019, 15:17
Irina Rimes și melodia pentru românii plecați în străinătate: ”E piesa pe care o asculți cu sufletul”. VIDEO
Actrița Carmen Tănase în videoclipul piesei Dor de casă. Sursa foto: captură video

Irina Rimes și alți 3 mari artiști de pe piața muzicală românească s-au unit într-o piesă dureroasă despre românii care au plecat peste hotare. Cuza de la „Noaptea Târziu”, George Hora și Carmen Tănase sunt vedetele care interpretează alături de Irina melodia „Dor de casă”. 

„Dor de casă”, o piesă pentru românii plecați în străinătate pentru un trai mai bun

Discursurile artiștilor: Cuza de la „Noaptea Târziu”, George Hora, Irina Rimes și Carmen Tănase, dar și imaginile puternice ale videoclipului transmit un mesaj pentru românii care au plecat peste hotare și au lăsat în urma lor pe cineva drag. 

Versurile piesei sunt scrise de Cuza, pe numele său adevărat Iulian-Adrian Popescu, unul dintre membrii trupei „Noaptea Târziu”. Alături de Emi și Cucu, tânărul face parte dintre cele mai vechi proiecte de vlogging din România, dar acum se pare că a dat lovitura cu melodia „Dor de casă”.

Irina Rimes s-a gândit la familia pe care a lăsat-o în urmă, la Chișinău

Jurata de la „Vocea României” de la Pro TV a mărturisit că s-a gândit la familia sa și la tot ce a lăsat în urmă când s-a mutat la București. Irina Rimes spune că melodia te unge pe suflet și îți intră direct la inimă.

„M-am gândit la acasă, la mama, la tata, la fratele meu, la tot ce am lăsat în urmă atunci când am plecat. Sunt fericită că pot să fac parte din acest proiect şi că putem, prin versurile piesei, să vă povestim sentimentele noastre, ale oamenilor care au fost nevoiţi să plece de lângă familie, prieteni pentru un alt acasă. 

Dor de casă este piesa aceea pe care o asculţi cu sufletul“, a spus artista.

Ce spun artiștii implicați în acest proiect despre piesă

„Dor de casă e mai mult o declaraţie decât o piesă. Consider că e radiografia societăţii româneşti din momentul de faţă. Din păcate, nu prea mai avem prieteni care să nu aibă cel puțin o rudă plecată în străinătate în speranţa unei vieţi mai bune.

Mă bucur că cei trei artişti Irina Rimes, George Hora şi doamna Carmen Tănase au acceptat să spună această poveste alături de mine.

Primii oameni care au auzit şi m-au încurajat să duc spre finalizare această piesă au fost colegii mei de trupă, Cucu şi Emi, care în momentul când le-am cântat-o au avut ochii în lacrimi”, a spus Cuza, relatează adevarul.ro.

Cele patru personalități care interpretează „Dor de casă” fac parte din două tabere diferite: cei plecați din țară și cei care au rămas să le ducă dorul. Melodia are un impact foarte puternic și un mesaj emoționant care vorbește de la sine.

Carmen Tănase nu și-a putut stăpâni emoțiile în timpul filmărilor videoclipului și este sigură că mesajul piesei „va ajunge direct în inimile oamenilor!“

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×