Irina Loghin, suferință incredibilă pentru a deveni mamă! Artista a povestit prin ce a trecut

Victor Anghel   
în Stiri mondene
11/12/2018, 08:44
Irina Loghin, suferință incredibilă pentru a deveni mamă! Artista a povestit prin ce a trecut GALERIE FOTO
Irina Loghin, suferință incredibilă pentru a deveni mamă! Artista a povestit prin ce a trecut

Irina Loghin se numără printre vedetele din showbizul de la noi care s-au chinuit enorm ca să aibă copii. Cântăreața de muzică populară a reușit să rămână însărcinată după lungi tratamente, iar minunile: fiul și fiica ei au venit în viața sa după vârsta de 35 de ani. Într-un interviu, artista a făcut mărturisiri emoționante despre acest subiect delicat pentru orice femeie care a trecut prin așa ceva.

În 1982, Irina Loghin a filmat împreună cu fiul și fiica sa un videoclip copleșitor. Ciprian, băiatul cântăreței, a venit pe lume pe când ea avea 37 de ani, iar sora acestuia, Irinuca, doi ani mai târziu. Vedeta își iubește copiii extraordinar de mult și, deși, nu i-au moștenit pasiunea pentru muzică, ea i-a familiarizat de când erau mici cu lumea artistică.

Irina Loghin, mărturisiri sincere despre chinul trăit ca să devină mamă

În vârstă de 79 de ani, Irina Loghin a lansat în urmă cu șase ani o carte numită “Viața mea este ca un cântec”, unde a așternut cu bune și rele trăirile sale de până atunci. Printre acestea se numără și episoadele în care a suferit enorm ca să aibă moștenitori. Amănuntele sunt pur și simplu înfiorătoare, dezvăluind că în timpul unui tratament care a ajutat-o să devină fertilă i s-a introdus în uter o substanță care o făcea să se simtă cumplit.

“Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce în uter o soluţie care este înfiorătoare, ustură foarte tare! Medicul a observat că am avut o răceală în copilăria mea, foarte puternică și netratată la timp. În urma acelei analize am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună, am rămas însărcinată”, a mărturisit vedeta în volumul lansat în 2012, numit “Viața mea este ca un cântec”.

Cântăreața de muzică populară nu s-a chinuit doar înainte de sarcini, ci și în timpul lor, pentru că au fost toxice. În cartea ei a mai povestit că atunci când era gravidă i-a plăcut mirosul lăsat de automobile, de la ţeava de eşapament.

“Am avut sarcini toxice, grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mișcat, a fost ceva groaznic. În permanenţă aveam o stare de greaţă, o stare de rău foarte mare! Gazele de eșapament îmi făceau bine! Mă duceam când treceau mașinile, mai ales alea mari, și inhalam”, a mai povestit artista în volumul ei.

Irina Loghin, soacră mică în vara acestui an

La sfârșitul lunii iulie, Irinuca, fatat celebrei artiste, s-a căsătorit cu alesul inimii sale într-un loc de poveste, iar nași le-au fost artiștii Alina și Romeo Negoiasa, care fac parte din formația “Alesis”. Petrecerea care a urmat după ceremonia religioasă a fost deschisă de Fuego, “fratele” de suflet al miresei. Celebrul artist și fiica Irinei Loghin au o relație foarte specială.

Irinuca, fiica artistei de muzică populară, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, în vara acestui an.

Fiica Irinei Loghin s-a căsătorit la 40 de ani

Irina Iris Loghin a devenit doamna Cernea, după ce și-a unit destinul cu sufletul ei pereche, Bogdan, un tânăr din Târgu-Jiu. Fiica Irinei Loghin a strălucit într-o superbă rochie de mireasă stil prințesă. Iar soacra mică a fost și ea la înălțime. În vârstă de 79 de ani, cântăreața a ales o rochie lungă, elegantă, cu o broderie spectaculoasă. Ceremonia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin la sfârșitul lunii iulie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×