Irina Loghin a suferit un accident vascular! Ce i-au făcut medicii: “Eram foarte stresată”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
23/05/2019, 17:06
Irina Loghin a suferit un accident vascular! Ce i-au făcut medicii: “Eram foarte stresată” GALERIE FOTO
Irina Loghin accident vascular

Cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin a povestit cum a ajuns de urgență la medic în urmă cu cinci luni din cauza unor suspiciuni de accident vascular! Artista s-a simțit foarte rău, după o noapte petrecută la un eveniment unde a cântat și s-a stresat toată noaptea, potrivit click.ro

Irina Loghin a suferit un accident vascular

Irina Loghin a sunat la medicul de familie, care a trimis-o de urgență la medicul neurolog, deoarece avea toate simptomele unui accident vascular. „Accidentul vascular vine hoțește. Eram după o noapte pierdută, foarte stresată. Nu prea îți dai seama de pericol. Am simțit un disconfort foarte mare, o amețeală puternică și am luat legătura prima dată cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care mă tratează de 20 de ani și cu psihiatrul.

Mi s-a  spus «Mergeți de urgență la neurolog, că nu e de noi». Am ajuns la domnul doctor Dan Mitrea, unde am făcut toate investigațiile și am primit un tratament. La o săptămână s-a văzut efectul. Recomandarea e ca fiecare persoană să știe să își facă analizele din șase în șase luni.

Irina Loghin accident vascular (2)
Irina Loghin a scapat de accidentul vascular

”Medicul a știut să pună degetul unde trebuie”

Simptomele mele nu știu dacă au indicat un accident vascular, dar, totuși, poate ceva în apropiere, căci am o vârstă și eu. Au ei probleme tinerii, dar eu! Medicul a știut să pună degetul unde trebuie”, a povestit Irina Loghin.

Irina Loghin duce o viață destul de echilibrată. La 80 de ani, încă face mișcare de câte ori poate, are grijă ce mănâncă, însă stresul meseriei îi mai dă de cap, după cum recunoaște chiar cântăreața. Problemele de sănătate ale cântăreței au apărut cam în perioada când fiul său a suferit un accident rutier în străinătate.

Ciprian, fiul Irinei Loghin a suferit un accident rutier destul de grav în Austria. Bărbatul a ajuns de urgență la un spital din Austria, unde medicii au fost nevoiți să-l opereze la picioare. Operația a fost o reușită, însă Ciprian mărturisea, imediat după accident că trebuie să învețe din nou să meargă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×