Irina Loghin a împlinit 80 de ani azi, 19 februarie! De ce a plâns artista, în direct

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/02/2019, 17:30
Irina Loghin a împlinit 80 de ani azi, 19 februarie! De ce a plâns artista, în direct GALERIE FOTO
Irina Loghin a împlinit 80 de ani azi, 19 februarie. ”Regina muzicii populare” a plâns de fericire

Irina Loghin a împlinit astăzi, 19 februarie, 80 de ani. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a avut parte de o surpriză de proporții care a făcut-o să verse lacrimi de bucurie, în direct. Mai mulți colegi din lumea muzicii i-au adus în dar flori, cadouri și i-au urat numai de bine.

”Regina muzicii populare” a povestit că a fost copleșită de telefoanele tuturor cunoscuților, care au dorit să-i transmită gânduri bune cu ocazia acestei zile. „De azi dimineață, din minut în minut a sunat telefonul. Vorbeam la telefon și auzeam cum sună încă alți trei-patru. (…) M-am dus o oră să alerg în parc”, a povestit Irina Loghin.

Irina Loghin a împlinit 80 de azi, 19 februarie. Artista a avut parte de o surpriză minunată care a făcut-o să plângă de fericire

Vestita artistă are destinul unei învingătoare. S-a născut într-o familie cu șase frați și a cunoscut sărăcia lucie, însă talentul a ajutat-o să răzbată. „Sărăcia prin care am trecut… Noi nu observam necazurile. Noi așa credeam că trebuia să fie. Eram 6 copii. Tata muncea pentru toți. Sora cea mai mare era jandarmul. Mama mergea la câmp.

Irina Loghin a împlinit 80 de ani azi, 19 februarie! De ce a plâns artista, în direct
Mai mulți colegi din lumea muzicii i-au adus în dar flori, cadouri și i-au urat numai de bine.

Eu eram cea mai mică. Pe noi ne învățau părinții ce să facem. Nu mi s-a părut nimic greu. Mă lua mama de la 6 ani să car lemne din pădure. Eu am vrut să mă duc la școală de la 6 ani, dar mama nu a vrut. Aveam galoși de cauciuc, am luat o haină de-a lui tata și eram cheală. Eram tunsă pe piele. Bântuiau păduchii pe la noi. Învățătoarea când m-a văzut m-a întrebat dacă sunt băiat.

Irina Loghin a împlinit 80 de ani azi, 19 februarie! De ce a plâns artista, în direct
Nelipsit de la ziua ei a fost Fuego

M-a pus să le cânt, nu eram nici înscrisă la școală. Tata și mama cântau. Tata cânta mai bine”, a declarat Irina Loghin. Deși s-a născut într-o familie modestă, artista povestește cu drag că părinții acesteia s-au ocupat îndeaproape de educație și s-au îngrijit ca ea și frații ei să fie mereu demni și oameni de baza în societate. „Deja eram patru surori, și tata m-a învățat să dau bună ziua la toată lumea. Să nu mințim, să nu ne facem de rușine. Dacă ne căsătorim, să păstrăm bărbatul toată viață. Tata ne lua la biserică în fiecare dumincă, să nu stăm cu ochii pe altcineva, să facem rugăciuni”, a adăugat artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×