Ireal! Adriana Iliescu nu este mama Elizei

Irina P   
in Stiri de ultima ora
16/05/2018, 13:29
Ireal! Adriana Iliescu nu este mama Elizei GALERIE FOTO

Ireal! Adriana Iliescu nu este mama Elizei. Fetița pe care o năștea în urmă cu 13 ani, nu este fiica biologică a Adrianei Iliescu.

În momentul procedurii medicale, care a făcut-o pe Adriana Iliescu cea mai în vârstă femeie care a născut, era la menopauză.  Așadar,  Adriana Iliescu a fost  fertilizată in vitro, la vârsta de 66 de ani. Ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi, iar acest lucru o face pe Adriana mamă purtătoareEliza a avut la naștere 1,45 kg și a ramas în spital aproximativ două luni.

Ireal! Adriana Iliescu nu este mama Elizei

Bogdan Marinescu, mediul Adrianei, care a realizat performanța de a o face mamă pe Adriana Iliescu, la 66 de ani, a explicat procedeul.„S-au implantat trei embrioni si au prins toti trei la inceput”, a precizat prof. dr. Marinescu, într-o conferință de presă. Doar că, în scurt timp unul dintre embrioni s-a oprit din evolutie, același lucru întâmplându-se în săptămâna 33 cu al doilea făt, o fetita. Medicii i-au facut Adrianei Iliescu imediat cezariană, pentru a salva cel de-al treilea bebeluș.