Ipoteză nouă în cazul Răzvan Cuc – Mădălina Mezei, director Tarom! „Faptul că s-o fi îndrăgostit doamna respectivă de dl. ministru este o ipoteză pe care o puteți lua în calcul”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 11:16
Ipoteză nouă în cazul Răzvan Cuc – Mădălina Mezei, director Tarom! „Faptul că s-o fi îndrăgostit doamna respectivă de dl. ministru este o ipoteză pe care o puteți lua în calcul” GALERIE FOTO
Cezar Osiceanu este pilot al companiei de stat. Sursa foto - facebook

A apărut o ipoteză noua în cazul Răzvan Cuc – Mădălina Mezei, director Tarom! Astfel, conform unui pilot al companiei de stat, Cezar Osiceanu, e posibil ca între ministrul demis al trasporturilor și fosta șefă Tarom să existe mai mult de o scânteie. Osiceanu nu a ezitat și a sugerat că poate aceasta era îndrăgostită și de aceea l-a chemat pe ministru, târziu în noapte, la domiciliul ei. „Faptul că s-o fi îndrăgostit doamna respectivă de dl. ministru este o ipoteză. 

Ipoteză nouă în cazul Răzvan Cuc – Mădălina Mezei, director Tarom!

Ce doamnă cheamă un bărbat la ora 11 noaptea să se întâlnească cu el?” a declarat pilotul. Osiceanu nu s-a oprit aici și a mai spus că Mădălina Mezei a încălcat legea și nu a respectat propria comunicare către angajații săi, în care îi anunța despre riscurile dezvăluirii de informații interne ale companiei. Pilotul a povestit cum un pasager obișnuit a trebuit să fie dat jos din avion pentru a-i ceda locul unui parlamentar care nu-și făcuse rezervare.

Cezar Osiceanu a scos în evidență faptul că prin contractul încheiat de statul român cu TAROM, parlamentarii se bucură de anumite privilegii. Vă readucem aminte că scandalul dintre Răzvan Cuc și Mădălina Mezei a izbucnit după ce fosta șefă a TAROM a dezvăluit că a existat o presupusă încercare a ministrului de a întârzia venirea la București a avioanelor care îi transportau la București, în ziua moțiunii de cenzură, pe câțiva parlamentari.

Ipoteză nouă în cazul Răzvan Cuc - Mădălina Mezei, director Tarom! Cuc și Mezei
Răzvan Cuc s-a contract cu Mădălina Mezei. Sursa foto – facebook

Cum a fost dat jos un pasager din avion

„Există un contract pe care Parlamentul României și Președinția României îl au împreună cu TAROM, o înțelegere prin care cei care se deplasează în țară sau către București sau către destinațiile pe care le deservește TAROM, în calitate de parlamentari, beneficiază de un statut aparte. Ei, însă, trebuie să se înscrie și să comunice rezervarea pentru ziua în care doresc să facă această cursă, pentru ca să se poată bloca locurile pe cursele respective și a avea loc în avion.

Pentru că s-au întâmplat – eu am fost comandant la una dintre aceste curse – la care un parlamentar nu a anunțat și avionul fiind plin, a trebuit efectiv să fie rugat un pasager, cu acordul lui, să se dea jos din avion, ca să se suie un parlamentar la bord”, a spus Cezar Osiceanu la Digi 24.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×