Ipoteza bizară lansată de mama lui Cristian Cioacă: „Elodia e în viață”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
01/09/2019, 09:41
Ipoteza bizară lansată de mama lui Cristian Cioacă: „Elodia e în viață”
Cristian Cioacă este victima avocatei Elodia? Mama polițistului lansează acuzații foarte grave. Sursa foto: Curier TV Youtube

Mama lui Cristian Cioacă lansează o ipoteză șocantă, una în care foarte mulți au crezut încă din primele zile ale dispariției Elodiei. Avocata din Brașov ucisă de polițist ar fi în viață, conform spuselor femeii. Mama lui Cioacă nu crede în vinovăția fiului ei și susține că avocata trăiește și se răzbună pe acesta.

Mama lui Cristian Cioacă este convinsă că Elodia trăiește

Mama lui Cioacă spune că între fiul ei și Elodia au apărut conflictele în primul rând de la bani. Avocata îi reproșa acestuia că ea aducea mai mulți bani în casă, acela fiind momentul din care între cei doi s-a alimentat distanța. Femeia spune că nu s-a băgat în relația fiului ei și oricât de multe sfaturi i-ar fi dat, acesta nu o asculta, căci o iubea orbește pe Elodia.

„De la chestia asta cu Dubaiul, cu vacanța ei, i-a pus capac. De când a dispărut, chiar nu ai cu cine discuta. Nu cred că fiul meu a omorât-o nici măcar din greșeală. Dacă știați cât era de puternică… Nu zic că fiul meu e un bărbat firav, nici nu cred că știe să ridice mâna. Elodia nu era firavă. Eu cred că ea este în viață. Ea se răzbună, e vie. Vă spun, se răzbună. Are o răzbunare în primul rând pe Cristi”, a declarat mama lui Cioacă pentru Curier TV.

cristian cioacă elodia
Cristian Cioacă și Elodia erau certați înainte de dispariția avocatei. Sursa foto: a1.ro

Cioacă este condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei

Polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte. Condamnarea a venit după ce ani de zile s-au căutat probe care să dovedească faptul că Elodia este, în primul rând, moartă și că polițistul din Brașov este autorul crimei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×