Ipostaza indecentă în care a fost surprinsă Bianca Drăgușanu, noaptea trecută, în club

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/02/2019, 09:32
Ipostaza indecentă în care a fost surprinsă Bianca Drăgușanu, noaptea trecută, în club GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu a postat o imagine indecenta pe o retea de socializare

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă într-o ipostază indecentă într-un club din Capitală, acolo unde a mers să se relaxeze alături de câțiva prieteni. Frumoasa blondină a profitat de vremea frumoasă de afară, fără zăpadă și gheață, și a ieșit într-un club de fițe.

Șampania a curs, poveștile s-au depănat, iar Bianca noastră s-a simțit grozav. A fost îmbrăcată foarte sexy. A purtat o rochiță foarte scurtă, care -a pus în valoare picioarele care parcă nu se mai terminau. De aici și problema! Diva a fost fotografiată cu fusta și așa scurtă și mai ridicată. Așadar, prietenii de pe rețelele de socializare ai vedetei i-au putut observa lenjeria intimă, deoarece fosta soție a lui Victor Slav a urcat imediat fotografia în mediul online. Mai mult, aceasta face un semn obscen cu gura, care duce cu gândul la relațiile sexuale dintre două femei.

Ipostaza indecentă în care a fost surprinsă Bianca Drăgușanu, urcată în mediul online chiar de vedetă

Bianca Drăgușanu s-a pozat alături de o veche prietenă, Anelise Mocioiu. Ajunsă acum la 29 de ani, frumoasa brunetăneste un model din Romania care a devenit cunoscută datorită relației pe care a avut-o cu fotbalistul de la Steaua, Bogdan Stancu. Anneliese Tania Mocioiu a intrat în atenția presei de când a apărut în public cu fotbalistul, relația lor ținând prima pagina a ziarelor de cancan o perioadă de timp.

Anneliese Tania Mocioiu și fotbalistul Bogdan Stancu s-au despărtit însa modelul și-a atins scopul și a devenit destul de cunoscută pentru a primi o ofertă de a poza într-o revistă pentru bărbați.

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu s-a fotografiat alaturi de o prietena

Cele două au depănat amintiri despre primele lor apariții pe podiumul prezentărilor de modă, dar au vorbit, cu siguranță, și despre viața amoroasă și problemele pe care le-au avut în ultimul timp. Bianca Drăgușanu a trecut recet prin momente tensionate, după ce iubitul ei, Alex Bodi, a suferit o intervenție chirurgicală. Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu a postat o fotografie pe o rețea de socializare în care i-a uimit pe urmăritorii lui. În imagine îi apăreau doar picioarele bandajate, iar la descrierea acesteia avea textul: „Operație reușită”. Potrivit spynews.ro, iubitul Biancăi Drăgușanu a suferit o intervenție de varice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×